Tretmani za lice koji vrede, a nećete bankrotirati

Foto: Henry Arden / ImageSource / Profimedia

Koji tretmani za lice će vam dati željene efekte, a novčanik neće zaplakati.

Sa svih strana smo bombardovani idejama kako da svoju kožu podmladimo na najbolji način.

Zbunjuju nas imena novih tehnologija i aktivnih sastojaka koje se koriste, a i cene su cešto paprene pa nam je teško kojom idejom treba da se vodimo ukoliko želimo da krenemo ovim putem.
Ako ste se često vodile idejom da je skuplje bolje, sastavile smo za vas listu nekih tretmana za lice koji ne koštaju papreno, a često imaju skoro odmah vidljive rezultate.

Tako da ako smatrate da vašoj koži treba udahnuti novi život i rešiti se tih borica koje su počele da se naziru, poslužite se ovim našim vodičem kako bi izbegle da izgledate kao neke od onih strašnih slika sa botoksom koji je pošao naopako-a svi smo ih se nagledali i strahujemo da ne prođemo isto.

Dermaroler

Dermaroler, za one koje ne znaju, je tretman koji koristi poseban valjak sa velikim brojem sitnih iglica kojima se prelazi preko kože.

Na taj način se aktiviraju mehanizmi koji stimulišu proizvodnju kolagena i elastina, a ova emtoda se koristi za uspešno uklanjae bora, revitalizaciju kože i smanjenje hiperpigmentacije.

Cena tretmana je vrlo pristupačna i po salonima se kreće od 3.000 dinara na gore, a ono što je još jedna prednost dermarolera je to što je dostupan u prodaji i za kućnu upotrebu.

Svakako razmislite da li je pametno da budete kraljice „uradi sama“ tretmana za lice i pazite da korišćenje dermarolera ne krene po zlu pošto smo već pisale o ovoj temi na našem portalu.

Rezultati ovog tretmana će biti vidljivi ali morate da budete strpljivi i da sačekate nekoliko nedelja, savetuje se ponavljanje od 4 do 7 tretmana sa pauzama izmađu.

foto:PEAKSTOCK / Sciencephoto / Profimedia

Hidradermija

Ovaj tretman se preporučuje svima jer se preparati sa aktivnim sastojcima biraju prema ličnim potrebama klijenata u zavisnosti od tipa i stanja kože.

Korisi se pozitivno dejstvo kombinacije visoko frekventne struje i aktivnih sastojaka uključenih u gelove.

Tokom ovog tretmana lica se primenjuju preparati koji sadrže 56 aktivnih supstanci uzetih iz biljaka inkorporiranih u gelove u cilju postizanja fantastičnih rezultata.

U zavisnosti od tipa i stanja kože se određuje individualna kombinacija gelova koji se porocesom jonoforeze unose u dublje slojeve kože i omogućavaju joj dubinsko čišćenje, vlaženje, regeneraciju i revitalizaciju.

Takođe se tokom tretmana koristi i nekoliko vrsta maski koje se biraju prema potrebi i stanju kože.

Nema kontraindikacije, ali zato traje skoro 3 sata pa bi bilo dobro da za ovo odvojite celo popodne.

Ona daje trenutno vidljive rezultate, a cena joj se kreće od 9.000 na gore.

foto: MICROGEN IMAGES / Sciencephoto / Profimedia

Tretman kiseonikom

Ovaj tretman je već godinama popularan u Holivudu, a od skora se pojavio i kod nas.

On je napravljen kako bi se povećala koičina kiseonika u koži, smanjile bore i vratio mladalački izgled.

Poboljšava proizvodnju kolagena infuzijom kiseonima i vitamina u kožu, vraća volumen i čvrstinu koži koja je izgubila elastičnost.

Nema nuspojava, a proces unošenja seruma i kiseona je prilično blag što ga čini pogodnim za osobe sa osetljivom kožom.

Cena tretmana se kreće od 3.000 na gore, i efekti su vidljivi odmah tako da nakon tretmana možete nastaviti sa normalnim svakodnevnim aktivnostima ili se našminkati.
Traje između 30 minuta i sat vremena, tako da možete da ga obavite tokom pauze za ručak.

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram