Trik sa sjajem za usne za lenjivice koje mrzi da se šminkaju

Foto: Tik-Tok/missmonolids

Bile bismo najsrećnije ako bismo vreme ispred ogledala mogle da skratimo na par minuta, a uz ovu foru nam to možda i pođe za rukom.

Ne znamo šta ćemo više da radimo sa silnim bjuti trendovima kojima nas bombarduju sa svih strana.

Pa da li je bolje izgledati kao da imaš šminku ili ići na taj prirodni look, eksperimentovati sa bojama i trepavicama ili se oslanjati na već proverene i dobro utabane staze šminke?

Šta činiti, staviti veštačke trepavice, kako najlakše izvući konture lica, pa koje rumenilo koristiti i kako ga stavljati na pravi način, a verujte nam do obrva nismo još ni stigle.

@missmonolids #lazylazymakeupgirls ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

Među nama žive i one lenjivice koje bi sve to htele, ali ako može za par minuta i ako može da ne koristimo gomilu proizvoda jer nas iskreno malo i zbunjuje šta koji radi. Zato bi bilo zaista super kad bi postojao jedan koji može sve, ali nažalost to nije moguće i izgleda da ću ipak morati da se malo potrudim ako hoću da izgledam kao Karli Klos.

Pošto sam ja jedna od tih malo lenjih kad se radi o šminkanju, pažnju mi je privukao novi viralni TikTok trend koji obećava da će vaše usne ceo dan izgledati kao da su upravo našminkane, a za to vam je potreban samo jedan sjaj.

Vlasnica ovog kanala inače često postavlja savete u šminkanju za lenjivice, pa se brzo popela na mojoj lestvici ljudi koje pratim na društvenim mrežama.

Kao što vidite u klipu, devojka ostavi sjaj na usnama nekoliko minuta da one upiju boju i onda ga lagano utapka maramicom, ceo proces ponovi još par puta kako bi usne imale intezivniju boju. Sjaja nema, a mi ostajemo sa savršeno našminkanim usnama.

I vredi li ga probati, procenite same.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram