Megan Markl u odelu koje će biti najpopularnije ovog proleća

megan markl
Foto: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan je prihvatila trend belih odela, koja su izuzetno popularna ovog proleća.

Odela su u trendu – to viđamo na svakom koraku. Isto nam poručuju i poznati svetski dizajneri, ali i slavne dame, poput Megan Markl. Možda ste dugo imali utisak da su klasična odela rezervisana samo za poslovne prilike, ali to više nije slučaj. Sada se nose u svim prilakama i izgledaju sjajno i u svim kombinacijama. Dobra ideja je da ih isprobate ovog proleća jer ne mogu proći neprimećeno.

megan markl
Foto: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl ume da oduševi svojim stilom. To joj skoro uvek polazi od ruke. Ona i dalje neguje jednostavan, klasičan stil, ali možemo da primetimo da se njen stil dosta promenio od kada se preselila u Ameriku. Prihvatila je i trend belih odela, koja su izuzetno popularna ovog proleća, prenosi sajt Mogu ja to sama.

Ona je sa princem Harijem obišla po prvi put Evropu, od kad su se povukli sa svojih kraljevskih funkcija. Megan je privukla mnogo pažnje svojim izgledom kada je pojavila u Holandiji, a pored nje je bio i njen nasmejani suprug. Mnogo se polemisalo o njihovom odnosu, ali izgleda da se besprekorno slažu.

Megan je izabrala Valentino odelo za sportski događaj, odgovarajuću torbicu i cipele brenda Aquazzura. Bila je nasmejana i zadovoljna i nije se odvajala od svog supruga.

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram