Jelena Đoković u posebnom izdanju: Autfit o kom se bruji

jelena đoković
Jelena Đoković Foto:Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Njen autfit oduševio je i poznata lica.

Jelena Đoković najčešće neguje prirodni stil, često se pojavljuje bez šminke i u ležernim udobnim kombinacijama. Ipak, Jelena je uvek ženstvena, a naročito kad je u pitanju neka posebna prilika.

Tako je bilo i nedavno kada je ona učestovala na jednom panelu o roditeljstvu.

Tim povodom podelila je fotografiju na Instagramu i pokazala svoje izdanje.

Odmah su usledili brojni komplimenti, s razlogom. Jelena zaista izgleda vrlo elegantno.

Ona je obukla braon pantalone s visokim strukom koje imaju šire nogavice i crnu zanimljivu bluzu. Zahvaljujući interesantnom i vrlo otmenom kroju Jelena je izgledala sofisticirano.

Pokazala je tako kako jednostavna kombinacija može da bude efektna, a posebno je korisna ako ne znate šta da obučete za neki događaj jer s njom ne možete pogrešiti.

Ovaj Jelenin stajling oduševio je mnoge, a među njima je i glumica Jelena Gavrilović, koja inače važi za modnu ikonu sa ovih prostora.

Uz sveden zlatni nakit, uvijenu kosu u krupne lokne i diskretnu šminku zemljanih tonova Jelena je zaista izgledala kao svetska diva.

„Učestvovala sam danas na panelu sa divnim ženama sa svih strana sveta. Podelile smo neke naše misli i iskustva o majčinstvu – sve sa ciljem da podsetimo da je ženska energija i kreativnost i stvaranje i izobilje i nega i ljubav… i da je normalno da imamo sumnje, umor i nezadovoljstva i u tom blagoslovu roditeljstva. Pozdrav svim divnim ženama i muškarcima – zajedno smo jači!“, navela je ona uz ovu fotografiju.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram