Trampova ćerka se udala u „Pepeljuga“ venčanici – Melanija šokirala izborom haljine

Foto: Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia

Svetlucava haljina za princeze!

Ćerka bivšeg predsednika SAD, Tifani Tramp, udala se za milijardera Majkla Bulosa na Trampovom imanju Mar-a-Lago u Floridi.

Bajkovito venčanje na otvorenom imalo je oltar ukrašen sa hiljade cvetova u ružičastoj, plavoj i beloj boji.

Donald Tramp, obučen kao svi muški gosti u crni smoking i leptir mašnu, pratio je svoju ćerku do oltara i zauzeo svoje mesto u centru prvog reda pored svoje supruge Melanije i njihovog sina Barona.

Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tifani (29), njena majka i deveruša Ivanka Tramp su nosile haljine libanske modne kuće Elie Saab. Tifani je kao mlada blistala u „Pepeljuga“ haljini optočenoj kristalima.

„Uvek sam volela Eli Saba i ovo je libansko/američko venčanje, tako da smo srećni što Eli stvara magiju“, rekla je mlada.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njena maćeha Melanija Tramp je prekršila čuveno pravilo da se belo i svetle boje ne nose na venčanje. Ona se pojavila u dugoj haljini koja je jako svetle boje kajsije, da deluje kao bela.

Izgledala je kao i uvek jako elegantno, a maksi haljinu je strukirala tankim kaišem.

Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najmlađa Trampova ćerka je ozvaničila svoju vezu sa Bulosom i na Instagramu i na Beloj kući 2019. godine. Izvor je tada za PEOPLE rekao da su se Tifani i Bulos prvi put povezali nakon susreta u klubu Lindzi Lohan u Grčkoj.

Bulos je sin bogate porodice sa biznisom u Nigeriji, a zaprosio je Tifani u januaru 2021. Bulosova porodica je osnovala SCOA Nigeria kao i Boulos Enterprises – kompaniju za distribuciju i trgovinu za komercijalne motocikle, motorne bicikle, tricikle i vanbrodske motore sa sedištem u Nigeriji. Jedini je uvoznik i distributer Suzuki proizvoda u zemlji.

Bulosova porodica ima libansko poreklo, a on je odrastao u Lagosu u Nigeriji — delu sveta koji je Donald Tramp jednom prilikom pogrdno nazvao „rupom“. Nigerija je tada reagovala i saopštila da je ta izjava „duboko uvredljiva i neprihvatljiva“, navodi Rojters.

***

BONUS VIDEO: Eli Sab revija na Nedelji mode u Parizu 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram