Kako je ministarka Dubravka Đedović izgledala u venčanici

Foto: Instagram / dubravka.djedovic

Ministarka u belom.

Nova ministarka rudarstva i energetike Srbije, Dubravka Đedović, intrigira javnost svojim privatnim životom. Njen bivši suprug je nekadašnji ragbista i triatlonac Kristof Negre, sa kojim je u braku dobila dvoje dece. Pored njih, Dubravka je usvojila i odgajala još dve devojčice iz njegovog prethodnog braka.

Osim velike porodice, Dubravka ima i odličan stil oblačenja. Ona uvek izgleda vrlo elegantno i pažljivo bira komade koje nosi.

Na njenom profilu izdvaja se jedna haljina, koja izgleda kao venčanica. U pitanju je bela toaleta koju je dizajnirao srpski modni kreator Igor Todorović.

Dubravka je fotografiju podelila u maju prošle godine, uz zagonetnu poruku: „Zalud ti oči, ako si srcem slep… Hvala na druženju“.

Nije retko da ministarka nosi elegantne haljine. Izgledala je fenomenalno u crvenoj pripijenoj haljini bez bretela, sa divnim detaljima.

Takođe je na Instagramu pokazala i zlatnu haljinu dostojnu crvenog tepiha. Toaleta je imala nežan izrez na leđima i suknju raskošnog volumena.

Inače, ona je dplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu.

Na ministarsko mesto došla je iz sektora bankarstva. Potiče iz uspešne porodice.

„Roditelji su mi inženjeri, koji su u Beograd došli iz Zapadne Srbije da uspeju. I jesu. Otac je bio jedan od prvih koji je u staroj Jugoslaviji radio na istraživanju nafte sa partnerima iz Amerike, i jedan od prvih koji je u socijalizmu započeo preduzetnički biznis, koji se razvio kao jako uspešan, do njegove prerane smrti. Majka, iako je imala svoju karijeru u uspešnoj slovenačkoj firmi, maksimalno je bila požrtvovana za porodicu. Porasla sam sa tradicionalnim vaspitanjem koje me je naučilo pravim vrednostima, ali sa roditeljima koji su imali liberalni pogled na svet i koji su me uvek maksimalno podržavali“, izjavila je ranije.

***

BONUS VIDEO: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram