Tihana Lazović na crvenom ćilimu u Sarajevu u zavodljivom belom i seksi crnom izdanju dostojnim Holivuda

Dva fantastična autfita za dva dana.

Preksinoć je otvoren Sarajevo film festival, od poznatih svetskih faca bilu su tu Bono Voks i Kristi Tarklington, ali pašnju su privukli i glumci iz regiije, i to zasluženo.
Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović modno usklađeni nisu mogli da prođu nezapaženo, a za stajling je zaslužna hrvatska dizajnerka.

Zaista sjajno izdanje servirala je na crvenom tepihu/ ćilimu povodom otvaranja Sarajevo film festivala hrvatska glumica Tihana Lazović Trifunović, gde je stigla, ruku pod ruku s kolegom i dobrim prijateljem Slavkom Sobinom.

Kako je otkrila na svom Instagram profilu, za njihov usklađeni stajling zaslužna je dizajnerka Lana Puljić koja stoji iza brenda „Lokomotiva“ – koja im je namenila belu kombinaciju dostojnu holivudskih premijera.

Sobin je imao belo odelo sa crnim detaljima, dok ispod sakoa nije nosio ništa, a Tihana Lazović Trifunović zablistala je u beloj sako-haljini kojom je istakla svoje duge, vitke noge. Njih je dodatno vizuelno izdužila sandalama na platformu u popularnoj Barbie ružičastoj boji.

A za premijeru filma „Samo kad se smijem“ rediteljke Vanje Juranić odabrala je seksi negliže crnu haljinu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram