„Ni danas ne znam šta se desilo te noći“: Kako su se zavoleli Bane i Tihana

bane trifunovič
Branislav Bane Trufunović i Tihana Lazović Foto:tihanalazovich

Svadba je planirana za predstojeći vikend.

Ljubavna priča glumca Branislava Trifunovića i glumice Tihane Lazović počela je jednim druženjem uoči snimanja serije „Tajkun“ u kojoj oboje glume. Već tokom prvog susreta u jednom beogradskom kafiću bilo je jasno da se nešto rađa među njima, a sada tri godine kasnije, kako ekskluzivno saznaje Nova, Bane i Tihana će se venčati za vikend pred nama.

A koje je lepa Tihana?

Šarmantna, energična, vanserijski talentovana, Tihana Lazović jedna je od najtraženijih i najpopularnijih glumica u regionu. Zavoleli smo je nakon serija „Tajkun“ i „Novine“, a posebno nas je omađijala kao Lipša u „Području bez signala“.

„Imala sam sreće da dosta radim nakon završenih studija. U raznim projektima, moje filmske majke su bile stvarno vrhunske glumice. A sada majku moje junakinje Dragane tumači Mira Joković, o čijoj karijeri sam mnogo znala. Ona je topla, jednostavna, predivna osoba. Mislim da smo se zaljubile jedna u drugu, stvarno smo se zavolele. I znam da se iz ove saradnje nije izrodilo samo to da ostanemo samo dobre koleginice, nego da ćemo ostati prijateljice. Luda sam za njom i kada budem velika, želim da budem kao ona“, kazala je nedavno za Novu.

Tihana je osnovnu školu pohađala u rodnom Zadru, a nakon srednje škole upisala je Akademiju dramske umetnosti u Zagrebu, gde je i diplomirala. Pohađala je i muzičku školu, svirajući klavir.

A kako je zapravo počela ljubav između Baneta i nje, jednom je on sam otkrio.

„Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako“, rekao je glumac Bane Trifunović za „Gloriju“.

Glumac je, takođe, naveo da nikada nije verovao u ljubav na daljinu, međutim, sa Tihanom je stvar drugačija.

„Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove. Upravo je u Zagrebu završila snimanje serije „Područje bez signala“ Dalibora Matanića, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno drugačije ne možemo da funkcionišemo. Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kada nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način“, ispričao je Bane jednom prilikom.

Zanimljivo je da su za svoju drugu godišnjicu veze Tihana i Bane obeležili fotografijom nastalom, simbolično, na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram