Tihana Lazović osvanula u zagrljaju holivudskog šmekera: Banetu poručuju – izdrži

tihana lazović
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Objavila je fotografiju s američkim glumcem.

U Hrvatsku poslednjih godina sve češće stižu i svetski slavni gosti. Tamo se trenutno nalazi i američki glumac Edvard Norton koji je na trećem Ponta Lopud festivalu održao seriju predavanja i radionica za glumce.

Među srećnicima koji su imali prilike da ga upoznaju našla se i glumica Tihana Lazović. Ona nije propustila priliku da se fotka s holivudskim šarmerom.

Na Instagramu je podelila fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju zagrljeni i nasmejani. U komentarima su se brzo javili njeni pratioci, a jedan je u šali poručio njenom suprugu Branislavu Trifunoviću – Bane, izdrži.

Tihana i Branislav upoznali su se pre nekoliko godina, a da su zajedno, saznalo 2019. kad su se pojavili na premijeri filma ‘Ajvar’. Otada su nerazdvojni, ne kriju svoju ljubav, a često jedno drugom posvećuju objave na društvenim mrežama.

Venčali su se u Novom Sadu ove godine, a ona je za Story.hr otkrila tad i čime ju je 13 godina stariji kolega osvojio.

‘Bane je moje zdravlje. Osvojio me je humorom i samo humorom’, rekla je tad.

‘Bila sam uverena da nikada neću biti s glumcem. Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmeje svim našim ‘odlukama’ i idejama’, ispričala je Tihana.

Na venčanju su im bila brojna poznata lica poput Severine i Gorana Bogdana.

‘Udala san se ljudi! Imam pored sebe čudo od čoveka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti’, napisala je Tihana uz prve svadbene fotografije.

Na medeni mesec par je otišao u romantični Pariz.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram