Takmičarka sinoć na Beoviziji u haljini koja je ukrala šou

beovizija
Finalisti druge večeri Pesme za Evroviziju 22 Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sinoć se održalo drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju '22", a među onima koji su prošli u finale bila je i pevačica Zejna Murkić, koja je svojom haljinom oduševila publiku.

Svaka žena bi se u takvom komadu osetila kao moderna princeza – takav se utisak stiče nakon sinoćnje Pesme za Evroviziju i bajkovitog modela Zejne Murkić.

Zejna Murkić, takmicenje festival „Pesma za Evroviziju 22“ Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Lepa pevačica je zaista delovala zanosno.

Gornji deo nalik na korset istakao je njene bujne grudi, a poseban detalj bile su mašnice na tankim bretelama.

Ipak, donji deo autfita je razlog što su sinoć svi hvalili Zejnu – duga naborana paperjasta toaleta puder roze nijanse koja se vuče po podu.

Tako je Zejna u jednom komadu spojila i seksi i elegantno i efektno i svojim izborom ukrala šou.

Zejna Murkić je rođena 28. decembra 1986. u Loznici. Pevanjem i plesom se bavi od ranog detinjstva, a prve nastupe je imala sa 10 godina.

Sa 16 godina počinje da se bavi profesionalno pevanjem i da ima nastupe širom zemlje i u inostranstvu. Takođe se bavi pisanjem i komponovanjem pesama, kao i radom u muzičkim studijima. Dve godine je bila pevačica grupe Luna u kojoj je kao vodeći vokal snimila hiitove „Panika“ i „Alo alo“ i „Vrištim u sebi“.

Grupu je napustila krajem 2010. godina da bi se potpuno posvetila solo karijeri, a između ostalog je učestovala i u mnogim humanitarnim akcijama.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram