Supruga Zorana Kesića retko se pojavljuje u javnosti, a ovim izdanjem je održala čas stroge klasike

zoran kesić žena
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne viđamo ih često zajedno.

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića, a u MTS dvorani okupili su se mnogi sa naše javne scene.

Među njima su bili popularni voditelj Zoran Kesić i njegova supruga Ivana Majstorović Kesić.

Foto: A.H./ATAImages

Ivanu nemamo priliku da često viđamo na javnim događajima, te je bilo zanimljivo videti kako su se ona i suprug skockali za ovu premijeru.

Ispostavlja se da su savršeno uklopili svoje stajlinge – oboje su se pojavili u crno beloj kombinaciji.

Ivana je obukla elegantne crne pantalone sa širim nogavicama, sako u istoj boji i belu bluzu, a ponela je klač tašnicu u istim tonovima. Poseban detalj koji je ovaj njen klasik autfit učinio vrlo efektnim je srebrni šljokičavi kaiš sa većom šnalom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zoran se odlučio za kežual eleganciju – obukao je crne pantalone i sako, belu košulju i patike u istoj kombinaciji boja.

Pored Kesića na premijeri filma su bili i Tamara Dragičević, Nina Janković, Miloš Biković, Konstrakta i drugi.

Podsetimo, jedinstvenu priču „Čuvara formula“ kao scenaristi potpisuju Vuk Ršumović uz Ognjena Sviličića i Dragana Bjelogrlića, a rađena je prema romanu „Slučaj Vinča“ profesora Gorana Milašinovića.

Radnja ovog ostvarenja, koje je nagrađano prestižnim priznanjima u Lokarnu, Sarajevu i Skoplju, smeštena je u vreme hladnoratovske krize, kada grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović.

U naslovnim ulogama pored Dragana Bjelogrlića, koji tumači šefa državne bezbednosti SFRJ Leku Rankovića, publika gleda i Radivoja Rašu Bukvića, Alisu Radaković, Jovana Jovanovića, Ognjena Mićovića, Mikija Manojlovića, kao i proslavljene francuske glumce Aleksisa Manentija, Oliviea Bartelemija koji su sinoć takođe prošetali crvenim tepihom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram