Modni detalj na Jovani Balašević zbog kojeg su se svi u Novom Sadu okrenuli za njom

Foto: Serbia Fashion Week

Bila je zvezda otvaranja 22. izdanja "Serbia Fashion Week".

Ceremonija svečanog otvaranja SFW na platou održana je ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a jedna od gošći bila je i ćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, Jovana. Ona je na ovaj događaj došla da kao ponosna mama podrži svoje ćerke Petru i Simonu, koje su kao članice Dečjeg hora Opere SNP nastupale u programu svečanog otvaranja.

Mnogi su primetili jedinstveni modni detalj koji je Jovana odabrala za ovu posebnu priliku – maramu na kojoj je bilo istkan lik njenog oca. Ovaj emotivni gest nije ostao neprimećen, te su mnogi prisutni bili dirnuti ovim izrazom ljubavi i sećanja.

Foto: Serbia Fashion Week
Foto: Serbia Fashion Week

Ono što je činilo ovogodišnju ceremoniju otvaranja SFW posebnom je sinergija modne i operske umetnosti. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gledali smo kako se moda i muzika stapaju. Kamerni orkestar SNP je svojim muzičkim bravurama ulepšao svečanost, dok su članovi Dečjeg hora Opere SNP-a i solista Željka Andrića, dodali dodatnu dimenziju ovoj večeri.

Foto: Srđan Aleksić

Voditelji programa bili su Jelena i Aleksandar Gajšek, a publici su prikazane kreacije dizajnera iz 22 zemlje sveta, od Francuske do Kambodže, od Italije do Bugarske.

Foto: Srđan Aleksić

Ovo izdanje “Serbia Fashion Week” će trajati do 17. oktobra, pružajući publici niz uzbuđenja, uključujući “Serbia Fashion Film Festival”, seminarske aktivnosti i uzbudljive modne revije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram