Suknja Džesike Albe koja savršeno pristaje uz svaki džemper

Foto: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia

Njen stil je pomalo boemski, ali ipak uvek bira jednostavne kombinacije koje se lako mogu rekreirati - prelepa Džesika Alba prošetala je suknju koja savršeno pristaje u gotovo svaki džemper.

Glumica je poznata po svom ženstvenom, nenapadnom garderoberu – uvek bira romantične komade, neretko boho stila, kojima dodatno ističe svoju lepotu.

Pročitajte još:

Džesika Alba je ove zime uslikana u kombinaciji koja je idealna da se razbije siva monotonija. Njen autfit lako možete isprobati, jer se sastoji od samo dva ključna komada, čija je kombinacija jedna od najnežnijih zimskih varijanti, koji donosi dozu dnevnog glamura u vaše oblačenje.

Glumica je ponela topli, udobni, oversize džemper, koji mnogi imaju već u ormaru, ali ga je obukla uz dugu suknju od satena – „it“ komad koji u kombinaciji sa pletivom izgleda jako skladno, pomalo neočekivano a lepo.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džesika je odlično uparila nekoliko nijansi braon boje i dobila monohroni autfit koji nije dosadan, jer je kombinovala različite materijale.

Duga suknja od satena služiće vam i tokom zime, ali i kada se vreme prolepša. Zimi je idealno da je nosite sa džemperom koji je iste boje, kako biste dobili igru materijala koja ostavlja utisak mekoće, nežnosti i jednostavnog glamura.

Uz prikladan model kratkih čizama i suptilan nakit, imaćete provereno šik zimski autfit.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram