Stil Beograđanki: One nose crnu i sivu u najboljem izdanju

Moda i lepota 11. nov 202014:04 > 17. maj 2021 12:02
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kad ne znate šta da obučete, najlakše je sklopiti ceo autfit u istoj boji, a poigrati se materijalima - kako su nam pokazale dve prolaznice koje smo sreli na ulicama Beograda.

Bez obzira na godine, modni recept koji uvek radi je monohromatski aufit. Odličan je stilski trik za dane bez inspiracije, a često rezultat na kraju bude daleko bolji nego da smo satima razmišljali koje boje da uklopimo.

Pročitajte još:

Pravac razmišljanja „manje je više“ i minimalistički pristup odevanju je pre svega praktičan, a osobe koje tako razmišljaju o modi često više vode računa o materijalu i kvalitetu komada, što je uvek jako dobro.

Naša ekipa je na ulicama srpske prestonice srela dve žene koje su odlično iznele autfite u istom tonu – jedna na mladalački, druga na elegantni način.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Maja je studentkinja grafičkog dizajna koja je za šetnju gradom odabrala proveren, all black autfit, kojim je postigla odličnu igru proporcija i slaganje materijala.

Koža, od koje je načinjena njena suknja, odlično ide uz vunene komade, poput džempera. Inače, Maja je suknju kupila u Zari, dok je pletivo iz Manga. Čizme do kolena koje izgledaju kao čarape su dobra ideja za one koji vole često da nose suknje i haljine, a takođe su iz Zare.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Pošto volim crnu boju, koja mi najbolje stoji, trudim se da moj stil bude jednostavan“, rekla nam je Maja.

Pored crne, monohromatski autfiti izgledaju dobro i u sivoj boji, kako smo uočili na Beograđanki koja nam je odmah privukla pažnju.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jasna Dimitrijević je po zanimanju arhitekta, a očigledno ume i da osmisli jako skladnu kombinaciju poput ove. Mekani tamno sivi kaput uparila je sa midi haljinom koja je nekoliko tonova svetlija – a srebrne cipele i zanimljiv nakit podigli su autfit na novi nivo.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jasninu ogrilicu dizajnirala je njena prijateljica.

„Cipele su Tod’s, a torba Furla. Svoj stil bih opisala kao damski i urban“, rekla nam je Jasna.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram