Lekcija o muškoj eleganciji od dva Beograđanina

Moda i lepota 08. nov 202013:05 > 17. maj 2021 12:02
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Muškarac u košulji i odelu je danas sve ređi prizor. Ali, ne morate samo čekati neku proslavu da biste se doterali - dva momka koja smo sreli na ulicama Beograda pokazuju kako možete biti elegantno obučeni i svakodnevno.

Priznajemo, Beogradom muškarci hodaju ne mareći previše za ono što nose – većina njih ima svoju „uniformu“ koju nosi godinama. Vremena su se odavno promenila, pa danas i muškarci u jednakoj meri kao žene mogu da biraju između najrazličitijih stilova i komada koji se nude po radnjama.

Ovoga puta, za oko su nam zapala dva mladića koja su imali svedene, a veoma lepo usklađene autfite, za koje ne morate preterano na razmišljate – u pitanju su formule oblačenja koje gotovo uvek „rade“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stefan Gajić, student Filozozskog fakulteta sa jako zanimljivim brkovima, osvojio nas je svojim jednostavnim autfitom u bojama jeseni. Siva, crna i maslinasto zelena su boje koje u kombinaciji izgledaju odlično. Dobar crni kaput je za muškarca uvek sjajna investicija.

„Što se tiče oblačenja, nisam u fazonu da to bude najskuplja odeća, tako da volim da kombinujem sa svih mesta, što se meni estetski dopadne“, otkrio nam je Stefan.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ne prati toliko trendove, ali ima jedno zanimljivo pravilo kada je reč o oblačenju.

„Više se vodim uklapanjem boja za određeni period godine“, kaže on.

Tonove idealne za ovo godišnje doba u svoj autfit uklopio je i Borivoje Lazić, student albanskog jezika.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

Kamel kaput, još jedan siguran izbor za muškarce i žene, kupio je u H&M -u, a uz njega se odlično složila oker rolka iz Terranove. Rolka je definitivno nešto što muški pol treba češće da nosi. Braon cipele su jesenji komad bez premca.

Borivoje nam je ispričao i čime se vodi pri oblačnju.

„Oblačim se zavisno od prilike, ali volim da budem doteraniji. Omiljeni su mi kaputi, rolke, džemperi“, rekao nam je.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram