„Stavila sam filere u usne i svaki put kad se razbolim desi se ista stvar“

Foto: Printscreen Instagram/ Christina Kreitel

Razmislite dobro pre stavljanja filera.

Kristina Krejtel je frizerka, koja je na svom Instagramu objavila video u kom pokazuje šta joj se dešava svaki put kada joj opadne imunitet, odnosno kada se razboli.

„Evo zašto bih volela da nisam ubrizgavala filere u usne pre mnogo godina. Ovo se dešava skoro svakom od mojih prijatelja koji su ovo radili. Pritom, samo se pogoršava kako vreme prolazi. Da sam bila pametnija, nema šanse da bih ovo stavila u svoje telo. Postoje načini da prirodno imate veće usne! U iskušenju sam da rastvorim to što je ostalo u usni, ali to je samo još jedan toksin za uklanjanje toksina. Doduše, još ne znam ništa o rastvaranju. Dakle, postoji to“, piše u opisu videa.

Kristina tvrdi da je prestala da ubrizgava filere još pre tri godine kada je shvatila šta su i šta mogu da urade našem telu.

Ona kaže da je ubrizgavala filere oko pet, šest puta i od tada svaki put kada se prehladi, usne joj oteknu i taj otok vremenom pređe i u sinuse i ima problema sa disanjem.

Mnoge žene su u komentarima delile svoja iskustva a neke su ovaj video shvatile i kao upozorenje.

„Drago mi je što sam videla ovo pre nego što sam donela neku pogrešnu odluku“, napisala je jedna komentatorka.

„Hvala vam što delite istinu! Sledećeg petka uklanjam svoje i jedva čekam da se vratim u svoje pravo stanje“, dodala je druga.

„Pre 5 godina, stavila sam 1 ml filera u obraze i čim dobijem neku virusnu infekciju, obrazi mi postanu kvrgavi i otekli. Nikada više“, zaključila je treća.

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram