Kako sam šminkom povećala usne i sad izgledaju bolje nego s filerom

Foto:printscreen/tiktok./@amelia0livia

Trebaće vam samo par minuta.

Trendovi šminkanja se stalno menjaju, a efekti sve češće umeju da podsete na one posle ekstetskih zahvata jer neki mejkap trikovi zaista deluju zapanjujuće. To posebno važi za usne.

Oni koji žele malo punije prvo pomisle na filere. Međutim, čini se da postoji rešenje za sve one koji ipak ne bi da ih imaju.

Na društvenim mrežama masovno se deli jedan trik sa olovkom za usne uz koje one deluju kao posle filera, i to za samo nekoliko minuta.

Kako kaže Mario Dedivanović, šminker Kim Kardašijan, izgleda da svi mi pogrešno iscrtavamo usne kad želimo da deluju punije.

Dedivanović je pokazao svoj trik preko Zooma dok je demonstrirao svoju novu liniju šminke. Nedugo potom tiktokerke su počele da objavljuju snimke u kojima isprobavaju ovu tehniku i potpuno su oduševljene.

Evo kako sve funkcioniše.

@amelia0livia Omg wow lip filler without the pain!! Ib: @carsynnlovee #mariomakeup #makeuphacks #biggerlipsnaturally #lipstickhack ♬ original sound - Amelia Olivia

Blago pređite olovkom preko ivice gornje usne, fokusirajući se na Kupidonov luk. Zatim, umesto da pratite ostatak linije usana i da nesvesno povučete usne nadole, malo olovkom idite prema unutrašnjoj strani usta.

Uradite slično na donjoj usni tako što ćete olovkom preći sredinu ivice donje usne, a zatim produžiti olovkom prema gore ka spoljnim uglovima usta, ali crtajući olovkom malo unutar linije usana. Potom obojite usne uobičajeno i to je sve.

***

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram