Savršen trik s TikToka za „zaključavanje“ parfema na koži

Parfem
Foto: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

Vrlo je jednostavno, a žene se kunu da radi.

Svi znamo koliko je zahtevan zadatak pronaći parfem koji će na vama stajati celo veče, ili ako smo srećnice, ceo dan.

Nekad rešenje za ovaj problem nije ni investiranje u neki brendirani skupi parfem jer ni to više nije garancija da ćete mirisati intezivno duže od sat vremena.

Postoji nekoliko poznatih trikova koji će vam pomoći da vaš miris što duže traje, a jedan od glavnih jeste da umesto toaletne vode koristite pravi parfem, drugi savet bi bio da na mesto nanošenja parfema prethodno namažete vazelin.

Pošto je TikTok velika riznica korisnih saveta, postoji rešenje i za ovaj problem, a sa korisnicima društvenih mreža ga je podelila Tiktokerka Marisa Kristin. Ona kaže da ovom forom podižete nošenje parfema na viši nivo, a naučila ju je ni manje ni više nego od profesionalnih striptizeta.

@marissachristineee

I’ve also taught this to every friend i’ve ever had and they all say how life changing it is 😂 hope this makes you smell like a goddess 🫶

♬ original sound - Marissa Christine

Naime, Marisi je ovo znanje preneo njen otac koji se zbog posla često družio sa striptizetama koje su mu otkrile kako uspevaju da zadrže miris tokom cele noći, a ona je rešila da ga prosledi dalje, svim ženama na internetu.

Dakle, kada se istuširate, dok su vam pore otvorene, treba na kožu da nanesete losion, zatim se naprskate parfemom, a onda ponovo namažete losion za telo.

Ono što je važno u ovoj tehnici jeste da parfem i losion imaju istu mirisnu osnovu.

***

Bonus video: Hana Selimović o golotinji u filmovima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram