Stajling Lene Kovačević na Pesmi za Evroviziju je najveći hit, a svi pričaju o detalju koji je izdominirao

Lena Kovačević
Foto: Zorana Mandic/ATAImages.

Pevačica Lena Kovačević se pojavila na prvom polufinalu takmičenja "Pesma za Evroviziju" u kombinaciji koja je mnoge iznenadila, ali i oduševila.

Lena Kovačević je na ovogodišnjoj Beoviziji zablistala kao nikad do sada.

Ona je odabrala srebnu šljašteću haljinu sa izrezom na donjen delu i golim ramenima. Iako izazovan model, Lena je uspela da ga iznese sa neverovatnom elegancijom i sofisticiranošću, u stilu prave princeze.

Ovaj sklop seksepila, finoće i „srebrnog“ trenda koji vlada već nekoliko meseci unazad, stvorio je kombinaciju koju potpisuje naš poznati dizajner Marko Krstić.

Ipak, najviše pažnje je prikupio turban, takođe u srebrnoj boji, koji je Lena ponela kao glavni aksesoar. Na celokupnom stajlingu je sarađivala i naša poznata stilistkinja Elena Nikolaevna, tako da pretpostavljamo da nam era turbana tek sledi.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Što se tiče šminke, Lena je i ovaj put ostala dosledna sebi i odabrala je svedeni make up iza kojeg se krije artistkinja Aleksandra Orlandić Sretković. Ona je znalački istakla Lenine oči uz pomoć srebrne senke koja je činila punu celinu sa ostatkom stajlinga.

Lena je od nakita nosila minđuše domaćeg brenda HelenaDia.

Iako je blistala i plenila, Lena je ipak imala tremu, što je i sama priznala, a posebnu težinu je predstavljalo podsećanje na teške trenutke koje je prošla tokom 2023.

Lena Kovačević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ona je za ovogodišnju Beoviziju odabrala pesmu pod nazivom „Zovem se Lena“, posvećenu njenoj majci Nadi Kovačević, koja je nedavno preminula.

„Pesma nema taj zvuk koji ljudi za ovakav festival očekuju. Posvećena je mojoj mami koja je preminula, celoj situaciji, ceo tekst je jako intiman i autobiografski, otišla sam da snimam pesmu u jako teškom stanju, nekoliko dana nakon sahrane. Bilo je krajnje mazohistički, ali ta pesma mi je spasila ovu godinu, život i dušu, da o onome što osećam mogu da pevam, milsim da je to svrha umetnosti“, rekla je lena tokom gostovanja u emisiji „Među nama“.

Kako je Lena odabrana među 8 polufinalista, radujemo se njenoj sledećoj kombinaciji za drugo polufinale ovog takmičenja koje će se održati 29. februara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram