Šok transformacija posle šminke: Kao dve različite osobe

šminka transformacija
Foto: Instagram/fabiola.baglieri

Jasno je da šminka čini čuda i da mnogo može da promeni lik, ali ono što radi jedna devojka iz Italije je zaista neverovatno – ona posle profi urađenog mejkapa jedva da podseća na sebe.

„Zamisli izađeš u bar i upoznaš ovo ‘posle’, a onda se ujutru probudiš pored ovog ‘pre’“ – jedna je od poruka onih koji su videli kako mlada glumica i blogerka Fabiola Baljieri izgleda kada se našminka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑓𝑎𝑏 (@fabiola.baglieri)

I dok mnoge blogerke kriju svoja prirodna izdanja, ona rado sa publikom deli snimke na kojima je nesređena – bez ikakvog mejkapa i čak sa neizdepiliranim brčićima. Onda paralelno ponudi i svoje doterano izdanje – posle ozbilnog šminkanja.

A razlika je zaista neverovatna.

Istina je da Fabiola u snimku „pre“ pravi grimase i nije sredila frizuru, ali nema sumnje da u snimku posle jedva podseća na sebe.

I ta promena je tolika da neki smatraju da Fabiola preteruje i da joj to i nije potrebno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑓𝑎𝑏 (@fabiola.baglieri)


„Da li ti zaista treba toliko šminke da bi sebi bila lepa. Lepa si takva kakva jesi. Ja, recimo, stavim samo maskaru i sjaj za usne. Mislim da ti treba više samopouzdanja. Svakog dana stavljaj malo manje šminke i videćeš da i bez nje izgledaš odlično“, poručuju Fabioli, koja deli i snimke sa drugaricom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑓𝑎𝑏 (@fabiola.baglieri)

Ipak, pitanje je da li njoj manjka samopouzdanja ili jednostavno želi da ukaže na to koliko se realna slika razlikuje od one koju stalno dobijamo s društvenih mreža, a koja može jako da poremeti samopozdanje i razbukta komplekse.

O tome je nedavno za naš portal govorila i Jelena Dimitrijević, influenserka kakva nam je svima najviše potrebna – devojka koja će humorom srušiti onaj grozan osećaj manje vrednosti koji dobijemo listajući Instagram.

U svemu tome dobra vest je što više devojaka poput Jelene i Fabiole pokazuje šta je realnost iza glamuroznih, doteranih kadrova koji vam izazivaju zavist.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo