Provokativna šminka Elene Kitić koju lako možeš da iskopiraš

Moda i lepota 05. nov 202111:17 > 12:06
Elena Kitic
Elena Kitić Foto:Screenshot/Instagram/elenakitic

Elena Kitić privlači ogromnu pažnju otkako je zakoračila na muzičku scenu. Ćerka poznatog folk pevača Mileta Kitića okrenula se potpuno drugom žanru od oca. Otkrivamo nekoliko njenih seksi mejkap izdanja, koja lako možeš iskopirati.

Elena Kitić trenutno važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica. Najbolji frizeri, šminkeri i fotografi njeni su pomoćnici, ali ipak postoji nekoliko mejkap izdanja koje možemo iskopirati i kod kuće.

Ajlajner sa dva krila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Izazov, ali vredi.

Važno je da vam ruka bude mirna i trudite se da postignete simetriju. Dobar prajmer, sedefasta bela senka kao podloga i ajlajner u ruke!

Lice i usne našminkajte po slobodnom nahođenju, sa naglaskom hajlajtera na vrhu nosa.

Dvehiljadite ulaze na velika vrata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Plava šljašteća senka, snažan liplajner i visoki sjaj na usnama su ipak nešto čega smo se malo i uželeli.

Plavom senkom prekrijte ceo kapak, a belom sedefastom naglasite deo ispod obrve. Oko očiju pojačajte crnu senku i krejon za oči. Ukoliko želite baš izgled poput Eleninog, crnom senkom izvucite krilo kao da radite sa ajlajnerom.

Tamniji liplajner koji se savršeno stapa kako idete ka usnama – nešto je što je nekada zadavalo noćne more, a sada se opet nosi. Tri tone sjaja za usne i idemo u provod.

Orange is the new black

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Ovaj luk je totalno vanvremenski i kao da ne pripada ovom svetu.

Ipak, mirnom rukom vrlo je jednostavno izvesti ovo narandžasto krilo. Sedefasta nude senka služi kao podloga, dok je crnom senkom stavljen naglasak na ugao očiju. Izvucite tanki crni ajlajner čisto zbog isticanja očiju, i uzmite u ruke narandžasti. Interesantno je da ovo krilo ide i iznad i ispod očiju što im daje potpuno neku novu dimenziju.

Usne su posebno istaknute jakom olovkom koja se topi ka unutrašnjosti, a na najmekšem delu donje usne skoro da olovke ni nema. Naglasite je dobrim, krem hajlajterom i isto učinite i na vrhu nosa.

Kao što se vidi, Elenine ključne kosti su takođe istaknute hajlajterom, te ako ste spremni da svoj mejkap luk dignete na viši nivo – ne preskačite ih!

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram