Seksi haljina Ane Ivanović za vrele letnje noći

ana ivanovic
Foto: PA-EFE/FILIP SINGER

Kako rastu temperature, tako sve više počinjemo da maštamo o letu, toplim noćima i seksi odeći. Jednu haljinu koja baš miriše na more pokazala je Ana Ivanović, naša slavna teniserka.

Ana je na Instagramu podelila srećnu uspomenu na prelepu noć u kojoj je izgledala senzacionalno. Teniserka je bila veoma elegantna i veoma seksi u savršenoj beloj haljini bez bretela.

Pročitajte još:

Haljina prati liniju tela i ima veoma zavodiljivi šlic na boku. Sasvim je jednostavna, a u tome je njena čar – jer često sveden kroj najbolje istakne lepotu žene.

Ana je svoju sofisticiranu letnju haljinu kombinovala uz veoma zabavne, šik zelene sandale sa potpeticom. Njihova živahna boja i kaiševi takođe su pravi „san letnje noći“, a uz neutralnu haljinu došle su do izražaja.

Stil naše najlepše teniserke veoma je odmeren i promišljen. Ana obožava klasiku, ne voli da se razmeće luksuznim komadima, a uvek izgleda romantično i ženstveno.

Međutim, neretko nas iznenadi i oduševi smelim, seksepilnim i glamuroznim izdanjima. Baš takva je bila njena praznična crna toaleta.

Dok čekamo leto, rado ćemo maštati o nekoj haljini koja je baš poput Anine, a u kojoj ćemo uživati u koktelima i nadamo se – slobodi.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram