Scena iz nove sezone „Seks i grad“ seća na najbizarniji momenat Marijane Mateus

Sara Džesika Parker i Marijana Mateus Foto: MM/ABACA / Abaca Press / Profimedia / Amir Hamzagic/ATAImages

Da li se sećate nesrećnog goluba?

Izašle su prve fotografije sa snimanja nove sezone „I tek tako“ (And Just Like That…), novog nastavka „Seks i grada“. Sara Džesika Parker ponovo će oživeti lik Keri Bredšo i očekuju nas, kao i uvek, smele modne kombinacije.

Na fotografijama sa seta, vidimo Keri i Šarlot u modernim autfitima. Keri nosi maslinasti kombinezon u vojnom stilu, ali pravi hit je njena neobična torbica.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

U pitanju je torba u obliku goluba, koja je i za modni svet čista ekstravagancija, a za nas u Srbiji je asocijacija na jedan od najbizarnijih trenutaka domaće televizije.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pre više godina, u jednoj emisiji o poznatima emitovan je prilog s Marijanom Mateus, u kojem je ona letela u balonu iznad Sremskih Karlovca, pre svoje revije.

U jednom trenutku je želela da pusti goluba iz ruke, ali nikada nije poleteo i izgledalo je kao da je uginuo u njenim rukama. Ona ga je bacila, a nesrećna ptica pala je na beton. Marijana je pokušala da se pretvara da se ništa nije desilo i samo se smejala.

Naravno, šokantni prilog izazvao je mnogo šala i ostao nešto što sve asocira na Marijanu Mateus.

Inače, striper Dejan Nestorović, koji je bio prisutan, kasnije je tvrdio da golub nije uginuo.

„Nije tačno da je Marijana ubila goluba, on se samo ošamutio od vrućine i parfema, a kasnije smo ga pustili. Mnogi zli jezici izmiošljaju silne priče. Mnogo je osoba na estradi koje su ljubomorne na Marijanin uspeh, jer ona nije laka žena kao mnoge novopečene kreatorke, spisateljice i voditeljke. Ona je jedna svetska žena u svetskom biznisu i zato i ima podršku sposobnih i pametnih ljudi jer je poštuju kao ženu koja se razume u sve. Marijana je džek i ona sama plaća svoje račune, dok pomenute dame koje su ljubomorne na nju uvek čekaju da im račune plate drugi“, rekao je u to vreme.

Inače, golub torbica koju Keri šeta u novoj sezoni je delo modne kuće JW Anderson i košta 900 evra.

Foto: JW Anderson

***

BONUS VIDEO: Eva Longorija nosi ozloglašenu ogrlicu u Kanu 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram