Pravo ime Keri Bredšo: Detalj koji je mnogima promakao

Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fanovi "Seks i grada" bili su šokirani kada su u poslednjoj epizodi nove sezone kultne serije saznali da je puno ime Keri Bredšo zapravo Kerolajn.

Otkako je „Seks i grad“ premijerno prikazan 2008. godine, lik Sare Džesike Parker se uvek zvao jednostavno Keri, ali u sceni koja je premijerno prikazana u četvrtak, 23. decembra, otkriva se da je to zapravo nadimak od Kerolajn.

Otkriće je iznenadilo mnoge dugogodišnje obožavaoce hit serije, koji se pitaju kako su mogli da previde taj detalj svih ovih godina.

Puno ime Keri Bredšo se otkriva kada ona odlazi da kupi kafu. Čovek iza pulta je srdačno pozdravlja, nazivajući je Kerolajn.

Stranica na Vikipediji posvećena Keri Bredšo već godinama navodi njeno puno ime kao Kerolajn Meri ‘Keri’ Bredšo, ali ovo je prvi put da se koristi u seriji.

Strastveni fanovi serije brzo su se oglasili na Tviteru da podele svoja razmišljanja o otkriću, uz komentare:

„Taj čudan trenutak kada gledate SATC 20 godina i shvatite da se Keri zove Kerolajn“.

„U 20 godina NIKAD nisam pomislio da je Kerino ime skraćeno od Kerolajn“.

„Nikad mi nije palo na pamet – nikada tokom svih ovih godina – da bi pravo ime Keri Bredšo moglo biti Kerolajn“.

Fanovi takođe spekulišu da Keri ima demenciju u novoj sezoni, zbog toga što je stavila kafu u zamrzivač i zaboravila o čemu je pričala usred razgovora tokom jedne scene. Iako su se svi složili da su njeni postupci čudni, mnogi misle da je možda samo bila zbunjena zbog stresa i tuge usred smrti supruga Zverke.

***

Bonus video: Paolo Koeljo – Najčitaniji pisac modernog doba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram