Saša Vidić: Kao što znaš za Bibliju, znaš i za Versaće

Poznati srpski modni kreator Saša Vidiš gostovao je u emisiji „Probudi se“ na Nova S gde se razgovaralo o tome šta danas ljude interesuje u modi i koliko se promenila estetika.

Saša je istakao da su veliki modni brendovi postali nenormalno skupi zbog pandemije i zatvaranja istočnjačkih tržišta usled iste.

„Moda više nije zezanje, a i ne treba to da bude, jer da je moda zezanje bila bi u svakom supermarketu”, kaže Vidić.

S ozbirom na to da je sve više samoprozvanih modnih dizajnera, Vidić je vidno negodovao i istakao da to nije moda.

„Vi kao prvo morate da imate dobrog modelara, kroj… sve” i dodao je da na primer kada se radi muško odelo, ono mora i da stoji kao da je rađeno u inostranstvu, a ne kao da ga je skrojila baba Milka u Krnjači.

„Mislim da ljudi baš i ne znaju Fendi, ali znaju za Versace. Kako znaš za Bibliju tako znaš i za Versace, tako znaš za Đanija i Donatelu. Oni su napravili veliki pomak u modi…”, rekao je.

Nekada je svako pojavljivanje Saše Vidića u medijima značilo i oštru kritiku na račun modnih odabira naše estrade, međutim ovaj put je bio blag. Istakao je da Jelena Karleuša ima odlične komade i poručio:

„Nemaju stila, nemaju ni odnos prema dobroj cipeli ili ka dobroj torbi. Šta je poenta? Da kupiš jednu dobru cipelu i jednu dobru torbu, a ne 21 torbu.”

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram