Sanja Kužet pokazala kako će se ove jeseni nositi farmerke – ova kombinacija je bomba

Ležerno, a efektno.

Lepa voditeljka Sanja Kužet godinama važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na javnoj sceni. Sanju na malim ekranima viđamo u elegantnom i izazovnom izdanju koje ističe njenu vitku figuru.

Ipak, kada je van studija Sanja voli opuštene, jednostavne odevne kombinacije u kojima se oseća prijatno i u kojima bi mogla da bude ceo dan. Jednu takvu ponela je nedavno, kada su je kamere uhvatile dok je dolazila na snimanje, piše Glossy.

Ležerna kombinacija sačinjena od jednostavnih farmerki sa dubokim strukom i obične pamučne majice sa printom oduševila je sve žene koje prate trendove, a istovremenom vole kombinacije za svaki dan.

Antonio Ahel/ATAImages

Uz farmerke uvek savršeno idu patike, pa im ni Sanja nije odolela. Uz sve to, velika, velika torba u koju može da vam stane baš sve što vam padne na pamet i rezultat je savršena dnevna kombinacija.

Antonio Ahel/ATAImages

Osim toga, Sanja se trudi da kada se kamere ugase koristi što manje šminke, pa ne iznenađuje što smo u više navrata imali prilike da je vidimo u potpuno prirodnom izdanju.

Svojom jednostavnošću i prirodnim izgledom Sanja uvek iznova i iznova iznenadi i oduševi svoje pratioce, budući da nemamo često priliku da je vidimo u javnosti bez nekog važnog povoda.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram