Sandale Dua Lipe su najseksi izbor za ovo leto, noge će vam izgledati kao milion dolara

JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Sandale magičnije od sireninog repa.

Dua Lipa se prošetala roze tepihom u sandalama koje bismo nosili celog leta.

Za evropsku premijeru Barbi filma u Londonu, Dua Lipa je krasila ružičasti tepih u autfitu koji od glave do pete dolazi iz saradnje između ove pop zvezde i poznate italijanske modne kuće.

„La Vacanza“ kolekcija se javila kao kolaboracija Dua Lipe i modne kuće Versace, a pevačica je ponosno ponela svaki komad, od ekstravagantnih ogrlica, uske haljine, do zapaženih sandala.

Dua Lipa
Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrixpictures / Profimedia

Refraktivna, psihodelična slip haljina sa pozlaćenim naramenicama odisala je prepoznatljivom Versace raskoši. Komad koji savršeno prati njen telo i ističe atribute su krasili leptiri u neon nijansi i cvetni print, a dodatni seksi moment je svakako postignut uz dubokog V izrez i zlatne lančane bretela. Barbi sirena je ceo efekat tropske bašte postigla uz avangardni nakit koji su krasile bubamare, leptiri i mnogi drugi šarenoliki detalji.

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Inače, saundtrek filma o Barbi sadrži pesmu Dua Lipe („Dance the Night“) kao i epizodnu ulogu same pop zvezde kao Barbi sirene. Ali dok se uski kroj haljine i metalik završetak uklapaju u estetiku sirena, pevačicine sandale su zapravo nešto o čemu svi maštamo.

Metalik sandale sa kristalnim leptirima je sve što smo želeli, a da nismo ni znali. Insekti plavih krila se od četvrtastih đonova do lista obmotavaju i daju pravi efekat morske barbike.

Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Ona je uz to odabrala visoki konjski rep i svedeni make up, kako dolikuje pravoj lutki.

Donatela Versaće je za Vogue France govorila o tome šta je videla u Lipi kada ju je prvi put srela. Obe su iskreno iznele svoje stavove i kako su došle na ideju o zajedničkoj saradnji.

„Prvi put sam upoznala Duu na dodeli Brit nagrada 2016“, rekla je Versaće. „Odmah sam bila zapanjena koliko je talentovana, strastvena i snažna mlada žena i prava inspiracija drugim ženama. Ona razume odeću i kako da pokaže žensko telo. Mnogo smo razgovarali o tome šta nam se dopalo. Onda smo otišli ​​u arhivu Versacea i izvukli neke elemente koje je Dua ažurirala.”

Wiktor Szymanowicz / AFP / Profimedia

„Bila je to neverovatna prilika da uđem u atelje i osetim svo nasleđe kuće“, dodala je Lipa. „Veoma je inspirativno koračati uz Donatelu jer joj je zaista stalo do toga kako se žene osećaju u komadima i želi da se uveri da se osećaju stvarno jake.“

A dok iščekujemo Barbie u našim bioskopima, pogledajte kako su izgledali i ostali glumci na premijeri u Londonu.

Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia
Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram