Šta Beograđanke nose na vrelini: Marina je digla temperaturu u Beogradu na vodi na 40+

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Sve imaju jedno zlatno pravilo.

Najvrelijeg dana ove godine, na skoro 40 stepeni, odlučili smo da posetimo Beton halu i Beograd na vodi kako bismo videli koje to odevne kombinacije nose Beograđanke u danima kada ništa sem kupaćeg ne bismo nosili.

Iz priloženog smo mogli da zaključimo da najviše nose lepršave haljine koje ne zahtevaju puno detalja i aksesoara, kako bi što lakše podnele boravak napolju.

Kod Beton Hale smo prvo srele dve drugarice koje su užurbanim korakom hrlile ka prvom kafiću kako bi se sklonile od vrućine.

Obe su rekle da biraju lepršave komade, poput kratke roze Waikiki haljinice na bele tufne, koja je sama po sebi zahvalan komad, uz koji je dodala Mona braon torbicu i efektan sat.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Njena najbolja drugarica je rekla da treba da iskoristimo trenutna sniženja i po niskim cenama nabavimo povoljne, a same za sebe dovoljne letnje komade, poput njenog H&M kompleta za koji kaže da je izdvojila oko 800 dinara, isto kao i za mini ljubičastu Sinsay torbicu.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Izgleda da je danas bio dan za drugarice, pa smo posle kratke šetnje uz Savu naišli na još jedan drugarski fešn duo.

Kristina je za odlazak na piće odabrala kratku crnu Zara haljinicu sa faltama, za koju možemo reći da je jedan od onih komada koji se uvek nosi, svi ga volimo i imamo, a posebno je sada apsolutni hit. Uz to se odlučila za Guess bele patike.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Njena najbolja drugarica nas je oduševila dugačkom cvetnom haljinom sa dubokim rezom, za koju smo bili ubeđeni da je izdvojila poveću sumu novca. Haljinu je ipak poručila preko Instagrama, a odlično joj se slagala uz Levi’s patike.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Malo dalje smo sreli prelepu i prezgodnu plavušu preplanulog tena. Marina je Srpkinja koja već dugo živi i radi u Čikagu, a i ona je u ovja kraj grada došla da se nađe sa drugaricom. Njen komplet deluje toliko prijatno da u njemu lagano možete i na spavanje. Beli top sa otvorenim leđima i pantalone na tufne je uzela u Zari u Čikagu, dok crne naočare i sandale potpisuje modna kuća Armani.

Marina je uspela i na paklenim temperaturama da izgleda očaravajuće, moderno i efektno.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Možda bi današnji dan trebalo da se proglasi za svetski dan drugarica? Jer nešto kasnije smo sreli grupicu devojaka koje su doputovale iz Kanade u rodnu zemlju – i naravno da su – drugarice.

Prvo smo razgovarali sa Teom, zanosnom plavušom koja je se takođe odlučila za crno-belu paletu, pa je tako uz balon belu haljinicu odabrala crne Gucci naocare, crne Steve Maden papuče i crnu Tory Burch torbicu na jedno rame, a uz sve to je pustila kosu u opuštene talase.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Mia se odlučila za istu frizuru, uz kratku plavu haljinicu, Hermes papuče i Gucci torbicu.

Street Style Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Bonus video: Nail Masterclass – Hilton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram