Na Seki Aleksić sve puca od preskupih komada i stoji joj – savršeno

Amir Hamzagic/ATAImages

Seka Aleksić ne prestaje da oduševljava, kako humanitarnim i ljudskim delima, tako i svojim modnim izborima.

Od skoro smo na Instagramu mogli da primetimo da žene blistaju u posebnim haljinama koje savršeno ističu obline, a kada sam malo istražila shvatila sam da upravo iza tih savršeno prijanjajućih haljina stoji Seka i njen brend Secondskin555.

Kožne, uske haljine koji naglašavaju baš ono i onoliko koliko treba su me podsetile na Seku još iz perioda Crno i zlatno, a i danas su vrlo moderne što potvrđuje i veliki broj modnih znanica koje vrlo rado nose Sekine modele.

Ipak, ovog puta je na svom Instagram nalogu privukla pažnju šaljivim videom, uz natpis „A jesi li ti Seka Aleksić? Ne nisam Seka… Nisi… Jesam… A, jesi. U stvari jesam… Jesi? A ne, kažem nisam… Samo tetki da odnesem lek pa ću…“

Ona se štaviše i u videu našalila da samo liči na Seku Aleksić, dok se krije ispod velikog pletenog šešira sa širokim narandžastim obodom koji je presečen ljubačastom kupolom.

Uz to je uparila narandžastu Jacquemus Le Chiquito Tote Bag u istoj nijansi kao obod šešira.

Još jedan odličan trik koji je izvela kako bi se bolje maskirala su i bele Celine Monochroms 02 naočare za sunce.

Ostatak njenog autfita je pravi bondovski, crna uska haljina i crne papuče na štiklu, po kojima je i dalje prepoznatljiva.

Iako je Sekin autfit savršen, što su potvrdili i mnogi komentari ispod objave, njena humanost ipak dolazi ispred mode. Prisetimo se samo kako je Seka Aleksić na svadbi promenila 6 venčanica, a ono što je posle uradila s njima najbolje govori kakav je Čovek.

Njena dela govore samo u prilog tome da bez obzira na to koliko skupe i luksuzne brendove nosila, ona nikad ne zaboravlja odakle dolazi, a onima u sličnoj situaciji nesebično pomaže.

Bonus video: Prvi Srpski Nail Art Masterclass Sa Elvirom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram