Najstarija sestra Bekvalac nosi haljinu za plažu koja kamuflira sve nedostatke, a privlači sve poglede

Foto: Printscreen/ Instagram/ draganabekvalac72

Ona je mlađe sestre držala u ćošku, a one od nje iskopirale stilske fore.

Možda niste znali, ali pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre – osam godina stariju Draganu i pet godina mlađu Kristinu.

Kristina je Natašina stiliskinja i poznata je javnosti, a njihova starija sestra Dragana nije pristalica eksponiranja, ali preko društvenih mreža, gde s vremena na vreme nešto objavi iz privatnog života, ponešto i saznamo.

Dragana često oduševljava dame svojim stajlingom, a u ovim letnjim mesecima prava je inspiracija onima koji ne znaju šta da obuku tokom boravka na plaži.

Haljine Dragane Bekvalac, koje smo videli na njenom Instagramu, lagane su, upečatljive, a što je najvažnije, vizuelno izdužuju figuru i sakrivaju sve nedostatke.

Natašina sestra prednost daje egzotičnim printovima, a svako svoje izdanje vešto je nadgradila efektnim nakitom i nezaobilaznim šeširom.

Dragana Bekvalac je uspešna poslovna žena, srećno je udata i ima dve prelepe ćerke koje se, takođe, bave muzikom.

U jednom od retkih intervjua, sećajući se detinjstva, smejući se je rekla da Nataša i Kristina nisu obične, već specifične, a onda je ispričala:

‒ Među nama je velika razlika u godinama, pa sam im ja bila kao mama. Tada mi je to bio pravi teret, tim pre što nisu htele da me slušaju. Kad bi preterale, slala sam ih u ćošak, ali sam im branila da to kažu mami i tati. Kad se sve sabere, polovinu vremena kada sam ih ja čuvala provele su u ćošku.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram