Ronaldova Džordžina bode oči: „Tako vam je kad se siromašni obogate“

džordžina ronaldo
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od cene se zavrti u glavi.

Džordžina Rodrigez, partnerka fudbalera Kristijana Ronalda, nedavno je bila meta kritika na društvenim mrežama. A sve zbog jedne torbe.

Naime, Džordžina se po navici fotografisala u nanovijem izdanju, ovog puta u plavom. Pokazala je ultrakratku uzanu haljinu zelenoplavog dezena, plave štikle i Hermes Birkin torbu u istoj boji.

Isprva su njeni fanovi počeli da joj šalju komplimente, govoreći da izgleda divno.

Međutim, našli su se i oni koji su primetili da Džordžina uvek, kad se fotka, u prvi plan istakne baš tašnu ili cipele. A model koji naročito voli je Hermes Birkin tašna. U svom ormaru ima ih u različitim bojama, veličinama i materijalima.

Ali ono što najviše privlači pažnju ovog komada je – cena, koja se kreće između 30.000 i 500.000 dolara.

Otuda u komentarima na njenu fotografiju i zajedljive poruke – budi skromna, nisi ti zaradila taj novac za torbu, to je tako pohlepno… Kažu joj i da je njeno ponašanje toksično, a da iza svega stoji to što je zapravo odrastala u siromaštvu, pa sada na ovaj način pokušava da sve nadomesti jer sve se promenilo za nju kad se naglo obogatila uz Ronalda.

Ipak, bilo je i onih koji su trezveno na sve gledali, pa poručili da se ne treba raspravljati oko tuđeg novca, da i Džordžina zarađuje svoj novac i da i te kako ima pravo da troši kako hoće.

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram