Pronašli smo savršene maturske autfite za momke

matura
foto: PhotoAlto / Profimedia

Ako ne želite da delujete preozbiljno na maturskoj večeri, nađite svoj savršen spoj kežual stila i elegancije.

Da vam odelo ne deluje preozbiljno, možda bi trebalo da ga stilizujete upečatljivom majicom umesto košulje, a ako sebe nikako ne vidite u odelu, uvek možete da kombinujete sako i košulju sa farmerkama ili da odaberete potpuno ležerni look i na maturu odete u majici i farmerkama sa nekim dobrim patikama.

Najvažnije od svega je da se osećate prijatno u garderobi koju nosite i da se dobro provedete i zato ne morate bacati novac na skupa odela samo zato što mislite da tako treba.

Pronašli smo za vas nekoliko odevnih kombinacija u kojima ćete sigurno izgledati filmski, a najvažnije od svega je da ćete ih sigurno nositi još dugo posle mature.

Za one koji ipak hoće da na maturi ili apsolventskoj večeri budu u odelu, u Mangu smo pronašli odličnu teget kombinaciju, uz koju opušteno možete da nosite patike i majicu kratkih rukava.

foto: Promo

Cena sakoa je 19.990 dinara, pantalone su 8.990, patike 6.490, a plava majica ima cenu od 2.490 dinara.

foto: Promo

 

Za one koji žele da nose košulju, možete da ukombinujete maslinasto zelenu košulju sa elegantnim pantalonama.

Čitavu kombinaciju možete da upotpunite patikama koje su iste nijanse kao košulja i da tako imate vrlo monohromatski izgled na maturskoj večeri.

Foto: Promo

Ceo autfit je iz Zarine ponude, tako da je cena pantalona 3.990 dinara, košulje 2.990 dinara, a patike su 3.990 dinara.

Za one koji žele potpuno ležeran izgled i odabrali bi garderobu kojoj će naći primenu tokom cele godine, izdvojili smo belu polo majicu iz Massimo Duti-ja koja košta 3.490 dinara i ukombinovali je sa farmerkama širokog kroja u kamel boji iz Berške koje koštaju 3.290 dinara.

Foto: Promo

Uz ovu kombinaciju savršeno bi išla teksas jakna i šarene New Balance patike. Jakna je iz Berške i košta 3.990 dinara, a patike možete pronaći u Buzz-u po ceni od 12.099 dinara. Kombinaciji možete još dodati i naočare za sunce i spremni ste za potpuno opuštenu maturu.

Foto: Promo

 

Nikako ne možete da pogrešite i ako odaberete potpuno crnu kombinaciju. Majica sa istočnom kapijom Beograda iz DečkoTzar-a košta 2.250 dinara, farmerke iz Zare imaju cenu od 4.590 dinara, a Addidas gazelle patike koje možete pronaći u Buzz-u koštaju 9.119 dinara.

Foto: Promo

 

Košulja, sive farmerke i elegantne cipele su takođe pun pogodak. Trussardi muške pantalone koštaju 8.154 diara, uz koje možete da spojite teget elegantnu košulju iz Zare koja košta 2.990 dinara. Cipele su Tommy Hilfinger i imaju cenu od 12.792 dinara.

Foto: Promo

***

Bonus video: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram