Prodala sam kuću da bih odradila fejslifting. Sad živim u prikolici, ali izgledam fantastično

Foto: Kelly Beasley / SWNS / SWNS / Profimedia; Instagram/rvchickadee

Lepota traži žrtvu, a neke žene spremne su da žrtvuju sve.

Jedna 50-godišnjakinja otkrila je da se podvrgla fejsliftingu po ceni svoje kuće sa tri spavaće sobe. Ona je prodala svoje imanje u Arizoni kako bi sebi mogla da priušti proceduru od 14.000 dolara, piše nypost.

Keli Bizli, blogerka koja živi na jezeru Taho u Kaliforniji, živi u kamperu otkako je prodala svoju kuću, ali ima novo lice koje treba da pokaže i okonča osudu kojoj su izložene žene koje se podvrgavaju čarima plastične hirurgije.

„Oko 48. godine lice je počelo brzo da mi pada. Promene su bile zapanjujuće“, objasnila je Bizli.

Tvrdila je da injekcije filera koje je ubrizgavala poslednjih 15 godina neće „napraviti razliku“, pa je rešila da na drugi način obezbedi sredstva.

Foto: Kelly Beasley / SWNS / SWNS / Profimedia

„Rezultati su iznad onoga što sam očekivala“, rekla je. „Nisam očekivala da ću izgledati mlađe.“ „Volim svoj izgled i izgledam najbolje što mogu“, dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Beasley (@rvchickadee)

Ova 50-godišnjakinja je objasnila da kada je došla do zaključka da želi da odradi ovu proceduru, obližnji plastični hirurzi su joj rekli da treba da pripremi od 50.000 do 60.000 dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Beasley (@rvchickadee)

Zatim je na TikToku videla ženu koja je obavila proceduru u Tihuani u Meksiku za samo 14.000 dolara i da ima odlične rezultate – tako da se Bizli pridružila Fejsbuk grupi za EOC Plastics, koja koordinira plastične operacije u Meksiku. Počela je da razmatra iskustva drugih žena i odlučila je da se prijavi da bude stavljena na listu za operaciju ukoliko neko otkaže.

Jedan termin se ukazao u januaru, ali ona nije bila spremna. Mesec dana kasnije imali su još jedno otkazivanje i Keli je odlučila da se podvgne operaciji 14. februara i sebi čestita Svetog Valentina.

Procedura je zaista koštala 14.000 dolara. Operacija je trajala četiri sata i uključivala skidanje masti sa njenih butina i stavljanje na usne i lice.

Foto: Kelly Beasley / SWNS / SWNS / Profimedia

Na kraju je otišla na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina.

Šest dana se oporavljala u hotelu u Tihuani, a zatim se odvezla kući u Sjedinjene Države.

„Probudila sam se sa glavom umotanom u džinovski zavoj“, priseća se Bizli.  Tvrdi da nije osećala nikakav bol, već samo „nelagodnost“. Voli svoj novi izgled, iako je priznala da je potrebno neko vreme da se navikne na promenu.

„Posle otprilike nedelju i po dana imala sam momentat kad mi nije bilo lako. Vašem mozgu je teško da se navikne“, iskrena je ona.

Veruje da joj je procedura skinula 20 godina, sad više voli svoj izgled nego kada je imala 30 godina i ponovo se zabavlja šminkom. Želi da podeli svoje putovanje u nadi da će drugi zaustaviti osude zbog plastične hirurgije.

Foto: Kelly Beasley / SWNS / SWNS / Profimedia

„Ako radiš previše intervencija – sujetna si ili nesigurna“, rekla je ona. „Ako ništa ne radiš, ne šminkaš se ili ne friziraš, kažu zapustila si se“, kaže žena kojoj ni najmanje ne smeta što sada živi u prikolici i putuje po Americi sa svojim psima.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Beasley (@rvchickadee)

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram