„Prete mi smrću jer sam se ugojila tokom pandemije“

Moda i lepota 21. dec 202016:21 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/chloe_xandria

Korisnica TikToka i influenserka Kloi Ksandria je pokazala kako joj se telo promenilo od početka 2020. godine. Neki su pohvalili njenu hrabrost, a drugi su je vređali i pretili joj zbog debljine.

Tokom pandemije mnogi nisu mogli da vežbaju kao i inače, a jedna od njih je i Kloi Ksandria, koja je svojim videom htela svima da pokaže da je normalno ugojiti se tokomovih izazovnih vremena i da se zbog toga ne treba stideti.

Na TikToku je objavila video, koji je već pogledalo nekoliko miliona ljudi, i pokazala kako se ugojila tokom pandemije. Otkrila je i da se pre borila s poremećajem u ishrani, ali da je sada mnogo zdravija. Kaže da treba da počnemo da „normalizujemo“ normalna tela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Njena poruka dirnula je mnoge i velika većina pohvalila ju je zbog hrabrosti. Ipak, bilo je i onih koji su je vređali zbog debljine, a i onih mnogo gorih, prenosi 24sata.hr.

Pročitajte još:

„Dobila sam brojne pretnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje porodice. Ugasila sam komentare na svom videu. Želim da se zahvalim svima koji ste mi pružili toliko podrške i ljubavi i želim da kažem da ću nastaviti da se borim da se normalizuju svi oblici tela“, napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala pre šest meseci.

„Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma u karantinu. Samo se setite da ne osuđujete sebe. U nekim trenucima, hrana je bila jedino što mi je pružalo utehu. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima“, rekla je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Xandria (@chloe_xandria)

Pokazala je i svoje strije i objasnila je da je normalno da ih ljudi imaju i ohrabrila je druge da na svoja tela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tokom ove godine.

„Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge podstaći da se tako osećaju pa da prestanu da dozvoljavaju drugima da utiču na to kako misle sami o sebi. Umesto da se koncentrišete na broj na vagi, fokusirajte se na to šta je sve vaše telo uspelo da napravi za vas i kako vas i dalje nosi kroz život“, zaključila je.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram