Anđelu je dečko kinjio zbog kilaže, a onda je skinula 100 kg

Foto:printscreen facebook@Angela Snagg

Anđela je imala 200 kg i bivši dečko ju je ponižavao govoreći joj da je takvu niko neće hteti. Nezadovoljstvo je gušila hranom i alkoholom. U momentu kad je odlučila da promeni svoj život, ostavi dečka i smrša zbog sebe, njena priča krenula je da se odmotava u najlepšem pravcu.

Anđela Snag (32) iz Liverpula, majka dvoje dece, počela je da gomila kilograme pre devet godina, nakon što je prvi put zatrudnela. Priznaje da je tad upala u krug loših navika u kojem se vrtela godinama – često je jela brzu hranu, vikendima je znala sama da popije i po šest flaša vina, što ju je dovelo do težine od preko 200 kilograma, piše Daily Mail.

Pročitajte još:

U to vreme bila je u vezi s dečkom koji joj je govorio kako je toliko debela da je niko drugi nikad neće hteti, a njeno samopoštovanje se urušavalo.

„Jela sam kako bih se utešila, bežala sam od obaveza koje je trebalo da obavim. Bežala sam od toga da smršam. Jela sam sve što sam mogla, a najviše kinesku hranu ili picu. To sam jela tri puta nedeljno, a uz to sam i previše pila“, seća se Anđela.

„Bila sam shrvana, dotakla sam dno. I takva sam bila sedam godina dok nisam odlučila da je došao kraj“, kaže.

Well here I am on the left overweight depressed and unhappy! Then here I am on the right, confident and happy! Transformation can happen if you put your mind to it ????

Posted by Angela Snagg on Петак, 13. март 2020.

To se desilo kad je u junu 2018. ostavila dečka koji ju je ponižavao i potrudila se da preispita svoj životni stil. Shvatila je da je vreme za promene, da je u zdravom telu zdrav duh i – početkom 2019. se bacila na posao.

Angela Snagg est métamorphosée après sa perte de poids.

Posted by Mag Moderne on Среда, 19. август 2020.

Njen put mršavljenja započeo je prijavom za dobrotvorni bokserski meč, nakon što je njenoj tetki dijagnostifikovan rak grlića materice. Tri meseca kasnije, Anđela je pobedila u borbi, ali bila je odlučna u tome da nastavi sa zdravom ishranom i redovnim treninzima, odlazeći u teretanu čak šest puta nedeljno.

In my happy place ?? #gymlife #volairfitness #gym #happyplace

Posted by Angela Snagg on Недеља, 26. јул 2020.

Uspela je da smrša čak 100 kilograma, a danas čak planira da postane lični trener.

Posted by Angela Snagg on Уторак, 11. фебруар 2020.

„Tako sam ponosna na sebe i kad se pogledam u ogledalo skoro da ne mogu da verujem da sam to zapravo ja. Tek kad pogledam stare fotografije, stvarno shvatim koliko sam daleko dogurala i osećam se neverovatno. Dugo sam se osećala tako bezvredno zbog svoje prethodne veze, nikad nisam pomišljala da ću upoznati nekog ko će me voleti ovakvu kakva jesam“, rekla je Anđela.

Posted by Angela Snagg on Петак, 14. август 2020.

U međuvremenu joj se vratila i vera u ljubav. Svog verenika Gerija (30) upoznala je u kraju, a kaže da je on zna dok je još imala 200 kilograma i da je voli bez obzira na to koju veličinu odeće nosi.

Posted by Angela Snagg on Петак, 14. јун 2019.

„Dugo mi je trebalo, ali konačno verujem u sebe. Promenila sam ne samo svoj život, već i život svoje dece nabolje. Geri je moj najbolji prijatelj i srodna duša, s njim želim da provedem ostatak svog života“, kaže Anđela.

Posted by Angela Snagg on Недеља, 02. фебруар 2020.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram