Prelepa ćerka Monike Beluči pozira u trendi boji sezone

deva kasel
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda u usponu međunarodnih modnih pista i naslovnica Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, ponovo nas je iznenadila na Instagramu svojim senzualnim stilom. Dovoljan je jedan pogled na fotografiju da se uoči velika sličnost sa slavnom majkom. Manekenka rođena iz ljubavi glumice i Vensana Kasela nema običaj da na društvenim mrežama objavljuje detalje svoje svakodnevice, one najintimnije i najskrivenije.

Upravo suprotno, njen digitalni kutak namenjen je reklamiranju noviteta na poslovnom polju, te imamo priliku da zavirimo u prve redove modnih revija i prelistamo fotografije iza kulisa.

Zahvaljujući toj strasti Deva nam je dopustila da vidimo njen najnoviji rad zabeležen objektivom fotografa Bastijana Baradea, koji je uslikao mladu damu u prekrasnoj ljubičastoj Dolce&Gabbana haljini.

Lay low napisala je Deva Kasel ispod fotografije, oduševivši svojih 604.000 obožavalaca, koji su u komentarima hvalili njenu lepotu i neverovatnu sličnost s majkom Monikom. Nije iznenađujuće da haljinu odabranu za ovo slikanje potpisuje sicilijanski dvojac, budući da je Deva godinama zaštitno lice brenda Dolce&Gabbana, a za njih je prodefilovala i u Veneciji tokom Filmskog festivala 2021. Ova kreacija prenela je svu savremenost ikoničnog odevnog predmeta, i istakla lepotu Deve, u sjajnoj nijansi superprianjajuće satenske tkanine. Haljinu krasi korset srcastog izreza, a naglasak je na eleganciji, piše City Magazine.

Deva gleda pravo u kameru, čime odaje samouverenost u svoj potencijal. Zeleni baršunasti kauč poslužio je kao savršen ambijent za ljubičastu haljinu koja postaje naša nova ljubav zime 2022. Dobro je poznato da je u savršenom skladu s trendovima po kojima je Very Peri boja sezone. Sveukupno, ništa ne bismo dodali, izuzev salonki, za glamur bez premca.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram