I Bog stvori ženu: Neponovljive fotografije Monike Beluči

Moda i lepota 30. sep 202123:15 > 01. okt 2021 00:20
Monika Beluči Foto: LOUISA GOULIAMAKI / AFP / Profimedia

Savršenstvo ne postoji, ali mnogi će se složiti da mu je Monika Beluči veoma blizu. Kombinacija savršenog lica i tela zaslužila je titulu seks simbola i jedne od najlepših žena na svetu.

Lepota je nedostatak ako ste glupi, a ne ako ste inteligentni i znate kako da je koristite. Osećam se dobro i prijatno u svom telu, ali ne zato što sam lepa. Poznajem mnogo lepih ljudi i njihovi životi su užasni. Veoma su nesigurni u sebe … Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu, rekla je glumica koja danas slavi 57. rođendan, piše zadvoljna.hr.

Karijeru je počela kao model sa nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju da bude advokat, pa je upisala pravni fakultet na Univerzitetu u Peruđi, odlučila je da se u potpunosti posveti karijeri modela i kasnije glumice.

Bila je udata za francuskog glumca Vinsenta Kasela, sa kojim ima dve ćerke, 16-godišnju Devu i 10-godišnju Leoni. Nakon razvoda, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Na dan kada neponovljiva Monika Beluči puni 57 godina, donosimo vam fotografije koje potvrđuju da je Bog zaista stvorio ženu, baš kako kaže naslov čuvenog francuskog filma iz 1956. godine „I Bog je stvorio ženu“.

Monika Beluči Foto: Camilla Morand / Shutterstock Editorial / Profimedia

*

Monika Beluči Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

*

Vinsent Kasel i Monika Beluči Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

*

Monika Beluči Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

BONUS VIDEO: Monika Beluči – dama lepote