Pet kombinacija s farmerkama koje možete da nosite na dočeku

Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia; Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia;

Umesto da u ormaru gomilate nove haljine, evo predloga za novogodišnji autfit koje uključuju vaš omiljeni džins.

Kako je za Zadovoljna.hr u njihovom video serijalu Dreskod objasnio hrvatski stilista Marko Grubnić, farmerke su univerzalni komad savršen za večernje izlaske. One su odevni predmet koji će vam osigurati udobnost, stil i samopouzdanje u posebnim prilikama.

S obzirom na to da smo u mesecu koji obiluje raznim druženjima i zabavama, sigurno razmišljate i o odevnim kombinacijama, pogotovo onim za novogodišnji doček. Ovaj tekst je tu da vas podstakne da u svoja večernja izdanja ubacite i omiljene farmerke.

Umesto da u ormaru gomilate nove haljine, zabavite se slaganjem kombinacija koje će uključivati vaš omiljeni džins. U nastavku smo izdvojili pet sjajnih opcija za druženja u zatvorenom i na otvorenom u kojima vladaju farmerke.

Oversized sako + farmerke + štikle

Eva
Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je jednostavna kombinacija s kojom ne možete pogrešiti, a velika je verovatnoća da u svom ormaru imate sve potrebno za ovo izdanje.

Farmerke + korset

Korset
Foto: Bennett Raglin / Getty images / Profimedia

Korset i džins je savršen par. Ovo je kombinacja stvorena za zabave u kojoj ćete bez previše truda izgledati senzacionalno.

Farmerke + bluza s puf rukavima

olivija
Foto: DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz farmerke će biti dovoljna šik bluza za izdanje u kojem se možete pojaviti na gotovo svakoj zabavi.

Farmerke + šljokice/svetlucave bluze

džins
Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako spadate u grupu kojoj su novogodišnja izdanja nezamisliva bez šljokica i svetlucavih materijala, dobra vest je da se farmerkee i šljokice odlično slažu.

Farmerke + bundica od veštačkog krzna

džins
Foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I za kraj smo ostavili jednu šik kombinaciju za druženja i zabave na otvorenom. Za fantastično izdanje biće vam dovoljne farmerke i bundica od veštačkog krzna.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram