Pet frizura koje su tako dobre da ćete odmah poželeti kod frizera

Lisičji rez je favorit.

Iako se poslednjih dana topimo na visokim temperaturama, već neko vreme se naveliko priča o jesenjim trendovima, između ostalog i o frizurama koje će obeležiti sezonu pred nama.

Uostalom, možda ste baš zbog previsokih temperatura poželeli da skratite svoju kosu. Ako i niste, moguće je da ćete u sezonu pred nama poželeti da uđete s novom frizurom.

Možda uopšte niste razmišljali o šišanju, ali vas frizure u nastavku podstaknu na promenu.

Portal Zadovoljna.hr izdvaja pet frizura koje će obeležiti jesen, a koje vas možda motivišu da dogovorite termin kod frizera.

Grungy midi frizura

View this post on Instagram

A post shared by Larissa Diniz (@llawri)

Grunge frizure već nekoliko sezona imaju sve više obožavateljki, a verzija za jesen 2023. biće nešto glamuroznija od prethodnih. Grungy midi frizura prema rečima stručnjaka dosta je nosivija verzija popularne shag frizure. Odlikuju je slojevi, a odličan je izbor za većinu tipova kose. Posebno je savršena ako vašoj kosi nedostaje volumena.

Italijanski bob

View this post on Instagram

A post shared by shpresa (@xoshpresa)

Prema mišljenju mnogih, italijanski bob je najglamuroznija verzija boba. Italijanski bob duža je, lepršavija, senzualnija i svestranija verzija boba, koja nudi znatno više mogućnosti za rad s kosom zbog dužine.

Skrojena kratka frizura

View this post on Instagram

A post shared by kale teter (@kaleteter)

Ovo je jedna opcija za one koji u novu sezonu žele da uđu s kratkom frizurom. Ali frizura je posebna po tome što je dovoljno duga da se njom možete poigrati i prilagoditi je svom stilu. S frizerom porazgovarajte o tome kako tu frizuru da prilagodite baš vama.

Lisičji rez

Ova frizura oslanja se na slojeve koji su duži i suptilniji, a konačni rezultat je glamurozan. Savršena je za sve žene koje žele nešto dužu, uglađeniju frizuru koja će i dalje imati volumen i teksturu.

Estetske šiške

View this post on Instagram

A post shared by BOMANE SALON (@bomanesalon)

Jesen je kao stvorena za šiške zahvaljujući kojima žena uvek izgleda šik. Ove jeseni će prema rečma stručnjaka prevlast uzeti „mršave“, odnosno tanje šiške, pa čak i nešto kraće verzije.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram