Paparaci zaslepljeni providnom haljinom ćerke Kejt Mos

Kejt Mos ćerka
Kejt Mos sa ćerkom; Foto: W8 MEDIA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Mos je na proslavu 47. rođendana Diorovog modnog dizajnera Kima Džonsa povela ćerku Lilu, a paparaci su odlepili. Ne samo zbog toga šta mlada Lila jako liči na slavnu mamu.

Lila Mos ima 17 godina i već je poznato lice u svetu mode, najviše zahvaljujući svom „pedigreu“. Kejt je, kako kaže, bila stroga mama, jer je želela da Lila ima normalno detinjstvo, ali bilo je pitanje trenutka kad će devojčica krenuti njenim stopama.

Sada i sarađuju, Kejt Mos redovno vodi svoju ćerku na različite modne događaje i nema sumnje da mala Lila puca na sam vrh modne scene, a njeno najnovije izdanje moglo bi da bude shvaćeno kao prelomni momenat.

Na žurki kod Kima Džonsa Kejt i Lila privukle su posebnu pažnju kao crno-beli tandem. Kejt je bila u beloj svilenoj haljini, dok je Lila bila u potpuno providnoj crnoj haljini i martinkama.

Kejt Mos sa ćerkom
Kejt Mos sa ćerkom; Foto: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Kejt Mos ćerka
Foto: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok su dušebrižnici već krenuli da hejtuju na račun razgolićenosti neprimerene njenim godinama, pa još uz podršku majke – modni stručnjaci prepoznali su referencu na legendarnu srebrnu haljinu koju je Kejt Mos nosila 1993. na godišnjoj žurki agencije Elite Model Look u Hiltonu, kad je ucrtala svoje mesto na listi supermodela. I to bez brusa.

View this post on Instagram

#PARABLE_mood Image Credit: Pinterest

A post shared by PARABLE (@parable___) on

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram