Tamara Dragičević u pantalonama koje svaki autfit učine savršenim

Foto: Instagram Tamara Dragičević

Dobitna kombinacija.

Glumica Tamara Dragičević uveliko važi za jednu od najstilizovanijih poznatih Srpkinja, pa nijedna njena modna kombinacija ne prolazi neopaženo. Tako je bilo i nedavno kada je na Instagramu objavila jednu letnju fotku – nasmejana, Tamara provodi prijatno veče uz vodu.

Ona se tada uslikala u vrlo zanimljivom autfitu – sedefastim pantalonama viskog struka koje su idealne za ovo doba godine.

Jednostavne a vrlo efektne, ove pantalone se savršeno uklapaju uz bilo koji drugi komad odeće i svemu daju malo glamura, iako su na prvim pogled svedene.

Tamara ih je uparila uz krop košulju plavo belih tonova sa V izrezom i vezivanjem napred. Kosu je ležerno razbarušila, a od nakita ponela par tanjih narukvica i orglicu.

Tamarina karijera godinama je na uzlaznoj liniji, zabeležila je velike uspehe i osvojila pažnju i srca publike, ali pitanje koje se neprestano nameće jesto to kako glumica taj deo svoje realnosti miri sa porodičnim i roditeljskim životom.

“To se nekako dešava u hodu. Kad sam se ostvarila i kao majka, shvatila sam da više nisam prepuštena sama sebi, da je sada tu gomila nekih obaveza i mnogo stvari od vas zavisi. Ali sve se to dešavalo samo od sebe. Ubrzo nakon porođaja sam počela da radim, ali nije sve uvek tako lako. Nekada ide kao po loju, a onda se deca razbole i sve se zakomplikuje”, kazala nam je Tamara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram