Neobičan modni detalj koji Tamara Dragičević fura celo leto

Tamara Dragičević
Tamara Dragičević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Od svake kombinacije pravi onu dostojnu modne piste.

Tamara trenutno svoje leto provodi na odmoru u društvu porodice – u sunčanoj Italiji. I na društvenim mrežama redovno deli detalje sa putovanja, na radost brojne publike.

Pored idiličnih porodičnih fotografija nama je za oko zapao Tamarin modni favorit – IT motiv sezone popularne glumice.

Naime, Tamara ovog leta ne izlazi iz zebra printa.

Do sada smo je videli u takvom topu, kombinezonu, pantalonama, košulji, kupaćem kostimu…

Foto: Instagram/screenshot

U ponudi se može naći bezbroj modela mini-haljina i pensil sukanja s tigrastim dezenom, a ništa manje nije zastupljen ni leopard print. Međutim, ukoliko pitate Tamaru, ništa ne može da zameni kvalitetan komad ukrašen šarama zebre!

Šarmantna glumica i jedna od najbolje odevenih žena naše javne scene s vremena na vreme ponese odeću sa zebrastim printom, a poslednjih nedelja se čini da je ovaj dezen naročito inspiriše.

Pred svoje letovanje Tamara i njen muž i kolega Petar Benčina su posetili Banja Luka Fest, na kom su uživali u koncertu Zdravka Čolića, a Tamara je za tu priliku obukla stajliš odelo sa upravo zebrastim komadom.

Radi se o asimetričnom kratkom topu sa jednom bretelom, uz koji je ranije kombinovala predimenzionirane naočare za sunce sa ramom istog dezena. A mogli smo da vidimo da Tamara ima i takav kupaći kostim.

Pobednički komad ovog leta iz ormara Tamare Dragičević je definitivno ovaj zebrasti kombinezon u kom smo imali prilike da je vidimo nešto ranije, još u aprilu mesecu.

Da je ova cela godina popularne glumice u dezenu zanimljivog animal printa, pokazuje nam fotografija nastala još na proleće kada je Tamara ponela košulju sa zebrastim dezenom u kombinaciji sa jarko pink odelom.

*

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram