Ovo je trenutno najtraženija košulja, savršeno ide uz sve i prodaje se brzinom svetlosti

Splash News / Splash / Profimedia

High street prodavnice ovih dana lansiraju nove kolekcije, a među njima je i španski Mango, koji je posebno oduševio komadima ukrašenim prevelikim cvećem.

Zaljubljenicama u modu posebno se dopala bela košulja sa velikim cvetom, koja je rasprodata samo nekoliko dana nakon pojavljivanja na Mangovom webshopu.

Napravljena od mešavine pamuka, košulja je ravnog, širokog kroja i ima veliki cvet na prednjoj strani koji se nastavlja u nabor koji se proteže duž rukava.

Košulja dolazi u veličinama od XS do XL, a cena joj je 6.490 dinara.

Foto:Promo/mngbcn.com

U opisu košulje stoji da je deo kolekcije za zabave, ali ne sumnjamo da su mnoge dame odlučile da je dodaju u svoju garderobu kako bi ulepšale svakodnevna izdanja.

Ovakva košulja čini da svaki look zapadne za oko. Farmerke su joj dovoljne za kombinaciju koja ne prolazi nezapaženo, a možete je nositi i uz suknje i pantalone, kako piše Zadovoljna.hr.

A kako upravo bela košulja spada u 5 večnih komada po izboru naše stilistkinje Nataše Petrović Dolinaj, mi smo se potrudili da pronađemo još nekoliko modela.

Znamo da jednobojna, uska ili široka bela košulja bez detalja upotpunjuje svaki autfit, bilo da je nosite za svaki dan ili sa poslovne prilike, uklapa se baš uz sve.

Ipak, pored njene funkcionalne strane, bela košulja, poput ove iz Manga, može biti način da od farmerki ili suknje napravite nežnu i romantičnu kombinaciju.

U nastavku teksta pogledajte naš izbor:

Massimo Dutti, 9.990 dinara

Foto:Promo/massimodutti.com

Zara, 3.990 dinara

Foto:Promo/zara.com

P.S. Fashion, 5.490 dinara

Foto:Promo/psfashion.com

Mona, 9.890 dinara

Foto:Promo/bigcommerce.com

Reserved, 3.599 dinara

Foto:Promo/reserved.com

Atu Body Couture, 292 evra

Foto:Promo/farfetch.com

Ganni, 128 evra

Foto:Promo/farfetch.com

Twinset, 246 evra

Foto:Promo/farfetch.com

Huishan Zhang, 1.464 evra

Foto:Promo/farfetch-contents.com

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram