Frizure za dane kad ti se baš ne pere kosa: Poznati ih nose i na crvenom tepihu, a rešenje su za svaku ženu

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ako vas zanima kako da stilizujete kosu kada nemate vreme za pranje, pogledajte frizure koje nose poznati, a savršene su za žene kojima se kosa brzo masti.

Frizure za masnu kosu su rešenje za sve one dane kada nemate snage da perete, sušite i stilizujete kosu. Čak i kada vam se razdvaja u temenu, ako ne želite, ne morate da je perete. Donosimo vam najbolje opcije za one periode kada ne stižete ni da spavate, ali i dalje želite da izgledate sveže i sređeno.

Par dana bez fena, pegle ili figara, doći će kao zasluženi odmor za svaku vlas.

Ove frizure predstavljaju spoj lepog i korisnog.

Visoka punđa

Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Zalizana punđa je postala zaštitni znak Sofije Riči, a najbolja stvar je što se ne vidi da li je u pitanju gel ili masna kosa. Ukoliko je vežete visoko, možete dodati i svilene gumice, koje su sve popularnije u poslednje vreme.

Zalizani rep

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rozi Hantington Vajtli često bira baš ovu frizuru. Zalizani rep možete nositi na više načina, a predstavlja spoj elegantnog i kežual, pa ga uz sitne izmene možete nositi i za svaki dan, kao i za bitnija dešavanja.

Niska punđa

Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Keli Raderford, najpoznatija mama sa Menhetna, postala je i zaštitno lice niske punđe. Ona je izjavila da se tokom snimanja serije „Tračara“, zaljubila u ovu frizuru, kao da je i „ukrala“ sve trikove frizera sa seta, koje i danas primenjuje.

„Mokra“ kosa

Albert L Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako vas mrzi da oblikujete punđe ili rep, jednostavno potopite kosu u gel. Na ovaj način možete napraviti wet hair look, koji pored toga što izgleda neverovatno seksi, stoji skoro svima.

Riblja kost (ili dve)

247PAPS.TV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Frizura koja može da vam traje i po nekoliko dana. Bilo da birate jednu ili dve riblje kosti, na ovaj način uspevate da sakrijete masnu kosu, ali zadržite efektnu frizuru.

Razbarušena punđa

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dve sekunde vam treba da je napravite, a da se i dalje osećate i izgledate odlično. Neobavezno skupite kosu u visoku ili nisku punđu i pustite pramenove da vire.

Rajfovi ili trake

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najlakši način zapravo jeste da odaberete dovoljno veliki rajf ili traku. Na ovaj način prekrivate teme, a ostatak kose možete pustiti ili vezati, na vama je da odlučite.

U nastavku pogledajte još nekoliko ideja:

*

View this post on Instagram

A post shared by Harold James (@harold_james)

*

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Lopez (@oliviavlopez)

*

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

*

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram