Ovaj trendi kaput godinama ne izlazi iz mode, a Dijana ga u centru Beograda nosi kao prava Barbika

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

I Džulija Roberts nosu ovu boju.

Užurbane beogradske ulice nesicrpna su inspiracija modnih trendova i kreativnih kombinacija. Baš jedna takva, pritom osvežavajuća vitka silueta dugačke crne kose, privukla je pažnju naše poslednje streetstyle patrole. Ona je na jednostavan način spojila roze trend koji je ove godine zaokupio planetu sa jedinstvenim ličnim štihom. Ona je obojila sumorne ulice na njoj specifičan način, uz veselu energiju i prolećne boje, a i naglasila paletu koju ćemo tek nositi 2024. godine.

Dijana je kao osnovu svog autfita odabrala beli crop top, koji je kao modno platno predstavljao bazu za igru bojama i dodacima, koji su se neprimetno stapali i stvorili pravi primer izuzetne streetstyle kombinacije. Njen klasični stil akcentovan je i uz pomoć neprolaznih farmerki sa širokim nogavicama koje su izvanredno naglašavale njen uzak struk i vitku figuru. Dijana nam je otkrila da uvek bira minimalizam, i da se najbolje oseća u basic komadima, ali da ponekad voli da doda dodir jarkih boja. A ona je i ovaj put dokazala da ume vrlo vešte da izvede ono što zamisli.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako sam već napomenula, Dijana je već nagovestila boju koju će obeležiti proleće 2024. godine, što je pre nekoliko dana potvrdila i sama Džulija Roberts na premijeri filma u Londodnu. U pitanju je puderasto roze nijansa, u kojoj je poznata oskarovka ponela Gucci komplet sačinjen od sakoa i mini suknje, a naša Dijana čuveni teddy kaput. Plišana tekstura ovog modela ga čini izuzetno popularnim među domaćim trendsetericama, koje ga pretežno nose uz „šunjalice“. Dijana je svoj nabavila u Italiji, a potpisuje ga modna kuća Pinko. Ovaj odevni komad davao je Dijaninoj klasičnoj kombinaciji dozu ženstvenosti i nežnosti. A sve je to suptilo potpisala i savršeno se uskladila Pinko torba u istoj nijansi, takođe kupljena negde oko jezera Komo.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Što se tiče obuće, Dijana se odlučila za nepogrešiv izbor: Adidas bele patike, koje godinama predstavljaju pravi sklad modernog i udobnog. Ove patike ne samo da su pružale komfot za šetnju mnogim gradskim ulicama, već su doprinele ležernom izgledu, ali i šik estetici koju je bez napora kreirala.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, aksesoari su bili ti koji su zaista otkrili njen unikatan stil. Pre svega kožni braon kaiš, detalj koji je na toliko načinao govorio o Dijani. Ona nam je kazala da ga ja nabavila u nekoj od second hand radnji, i da inače nije pobornica megalomanskog šopinga i nagomilavanja odeće, kao i da ne veruje u onu žensku „nemam šta da obučem“. Pored toga, ovaj jedinstven komad, ukrašen nežnim ružičastim ružama, jeste jedan od retkih, ali upečatljivih detalja koji se najčešće nalaze upravo po radnjama polovne odeče.

Od drugih detalja su se našle i Vogue naočare, kao i sat, koji je na poklon dobila od muža, ali i nežno roze New Era kačket. Svaki detalj za sebe je potvrđivao njen osećaj za modu i pri svakom koraku činio da Dijanino samopouzdanja raste i šarmira prolaznike.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovaj armoničan spoj sofisticiranosti, udobnosti i individualnosti, može lako poslužiti svakome od nas kao inspiracija, ali i podsetnik da je trend bez ličnog pečata samo komad garderobe. A kako nam sa završetkom Barbie roze, stiže puderasta nijansa, vreme je da svako od nas pronađe one komade koje mu najbolje pristaju u ovoj nežnoj paleti, i spremno dočeka sledeće proleće.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram