Dramatičan detalj na haljini Kejt Midlton kojim je oduvala sve kritičare

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uvek na visini modnog zadatka.

Samo nekoliko sati nakon što se pojavila u simpatičnoj zelenoj midi haljini, Kejt Midlton je ponela zadivljujuću kraljevsko plavu haljinu.

Princeza od Velsa i buduća kraljica je u ovoj kreaciji privukla svu pažnju na nastupu Royal Variety Performance u Londonu na kojem je došla ruku pod ruku sa suprugom princom Vilijamom.

Reč je o večernjoj haljini britanskog brenda „Safiyaa“ koja ima svetlucavi okovratnik prekrivenim šljokicama, te mali šlic pozadi koji diskretno otkriva cipele, a kreaciju je uparila sa plavim štiklama. Dramatičan efekat ovog stajlinga princeza je postigla rukavima do poda sa prorezima koji odišu ekstravagancijom.

Elegantno izdanje dostojno buduće kraljice zaokružila je Jenny Packham torbicom koja je ukrašena srebrnim detaljima.

SplashNews.com / Splash / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
SplashNews.com / Splash / Profimedia
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, ovo javno pojavljivanje Kejt Midlton i princa Vilijama došlo je neposredno nakon što je britanska kraljevska porodica doživela dramu. Naime, holandski izdavači su najavili povlačenje nove knjige o britanskoj kraljevskoj porodici „Endgame“ kraljevskog autora Omida Skobija, piše Instyle.com.

U knjizi se između ostalog govori i o članovima kraljevske porodice koji su rasistički komentarisali boju kože princa Arčija – sina Harija i Megan. Autor Omid Skobi nije želeo da otkriva ko su, ali je zato voditelj Pirs Morgan na televiziji izgovorio imena kralja Čarlsa i princeze Kejt.

Naime, knjiga Omida Skobija sadrži tvrdnje da su dva člana kraljevske porodice dala pogrdne komentare o Arčiju, sinu Megan i Harija. To je potvrdio i britanski voditelj Pirs Morgan, koji je dotične članove i imenovao – rekao je da su u pitanju kralj Čarls i princeza od Velsa, Kejt Midlton.

Ipak, u verzijama knjige za Veliku Britaniju i SAD, identiteti njih dvoje nisu navedeni, ali verzija knjige koja je u prodaji u Holandiji uključivala je dodatni paragraf koji ih je identifikovao, i kao rezultat toga, očekuje se da će hiljade primeraka knjige biti tamo i kupljeno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Kejt Midlton je nosila i J.Crew minđuše s nitnama i zadivljujućom srebrnom narukvicom.