Opasne čizmice Brižit Makron koje ne mogu da joj oproste

brižit makron
Foto: Thomas Coex / Pool / Bestimage / Profimedia

Prva dama Francuske posetila je nedavno jednu parisku školu u znak podrške udruženju za retku genetsku bolest dece. Osim njene dobre volje, mnogi su tada primetili i da je Brižit obula čizmice za koje tvrde da nisu primerene jednoj supruzi šefa države.

Naime, Brižit je tokom posete s učenicima razgovarala o podizanju svesti o bolestima, a kao bivša profesorka dala im je i diktat. I kao i obično, ona se i tom prilikom držala svog modnog stila koji je spoj ležernog i poslovnog. Francuska prva dama uparila je strukiran sako pepito dezena s krupnim zlatnim dugmadima, prsluk u istim bojama i običnu belu majicu.

Uz uske crne pantalone odlično su došle crne gležnjače u glam rok stilu s metalik zlatnim kaiščićima i visokom blok petom.

Pročitajte još:

I baš to su joj mnogi zamerili. Komentarisali su kako takve „opasne“ čizmice zaista nisu obuća za jednu prvu damu, da se previše opustila i da na, sve to, takva obuća nije primerena prilici.

Međutim, Brižit ne mari i vodi se onim što modni stručnjaci kažu za ovaj efektan model obuće – da može da se nosi u svakodnevnim izdanjima, uz farmerke, pantalone, haljine, suknje, skoro uz sve.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram