Omiljeni parfem Jelisavete Orašanin – koristi ga još od osnovne škole

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašanin; foto: Instagram

Jelisaveta Orašanin voli jedan poseban miris i ne menja ga još od kada ga je otkrila u osnovnoj školi.

Glumica Jelisaveta Orašanin intrigira domaću javnost otkad se pojavila na našoj sceni. Osim o njenim ulogama, naveliko se raspreda i o njenom ljubavnom životu, o atraktivnom modnom stilu… U svemu tome interesantno je videti koji to parfem Jelisaveta voli da koristi.

jelisaveta orašanin
Foto: A.H./ATAImages

Kako je ranije rekla, ona je jednom istom mirisu verna još od osnovne škole.

„Lacoste Femme je u mom slučaju nezamenljiv parfem, koristim ga još od osnovne škole i po tom mirisu sam prepoznatljiva.“

Lacoste Pour Femme je cvetni drvenasti mošusni miris za žene. Predstavljen je 2003. godine, a kreirao ga je poznati francuski parfimer Olivije Kresp. Gornje note su frezija, biber i jabuka; srednje note su heliotrop (vanilin žbun), ljubičica, jasmin, hibiskus i ruža; bazne note su antilop, sandalovina, kedar, tamjan i labdanum.

Ovaj miris, kao i ceo brend, asocira na udobnost, prirodnu eleganciju i ima sportski šmek. Simboliše spontanu lepotu, lakoću i slobodu mirisa i žene koja ga nosi.

Lacoste Pour Femme odiše aurom ženstvene elegancije i senzualnosti. Ističe karakter samopouzdane, snažne žene, koja, međutim, ne krije svoja osećanja. Lacoste Pour Femme je bezvremenski elegantan, zadivljujuća kreacija koja odražava stil moderne i sofisticirane žene.

Pour Femme se uvek nađe među 15 najprodavanijih ženskih mirisa. Dobitnik je zvezde mirisa 2004. godine u kategoriji Najbolji novi parfem. Njegova popularnost ni dve decenije od nastanka apsolutno ne jenjava.

Bočica od 50 ml u parfimerijama košta oko 9.000 dinara.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram