Parfem koji nosi Aleksandra Prijović je eksplozija strasti i pojačava se od topline tela

aleksandra prijović
Aleksandra Prijović Foto: M.M./ATAImages

Parfem koji voli pevačica Aleksandra Pijović vrlo je popularan jer je i nežan i strastven, a miris mu se pojačava od topline tela.

Aleksandra Prijović je trenutno najveća regionalna zvezda koja muzikom osvaja ceo Balkan. Osim o njenim pesmama, naveliko se priča i o odeći koju bira za nastupe, posebno jer su u pitanju skupoceni komadi poznatih brendova, kao što je Kavali haljina od 6.570 evra koju je nedavno nosila na nastupu u Banja Luci.

A kad su u pitanju parfemi? Koje mirise Prija voli?

Njen omiljeni parfem je čuveni Good Girl Gone Bad brenda Kilian.

Good Girl Gone Bad predstavlja raskošan, neobuzdan vihor cveća. Miris se otvara cvetom pomorandže iz Severne Afrike, te ružama iz Turske i Maroka. U srcu je potpis mirisa – nota egipatskog jasmina i raskošna tuberoza, ovaj put osvežena.

Baršunasta i moderna baza uključuje cvetni mošus. Ovaj miris ostavlja trag i smernosti, i zavodljivosti, pišu na sajtu Originalni parfemi.

Dobra devojka koju je Kilijan pokvario nalazi se u bujnom cvetnom vrtlogu u bašti dobrog i lošeg. Miris se pojačava toplinom sopstvenog tela, pišu na sajtu Noar.rs. Za dugotrajnije i intenzivnije iskustvo nanesite miris na pregib kolena i laktova.

Cena ovog parfema je od 25.000 do 30.000 dinara za bočicu od 50 ml.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram