Omiljena jaknica Beograđanki: Snimili smo devojke u njoj na svakom koraku u centru grada, pogledajte kako je kombinuju

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Na ulicama Beograda smo zapazili jednu jaknu koja se ponavlja kao na traci. U pitanju je jakna od mešavine vune koja se kombinuje uz sve.

Proleće predstavlja jedan od najizazovnijih perioda za sve zaljubljenike u modu. Mada je napokon malo toplije, iznenadne kiše, vlaga, naglo zahlađenje i velike razlike između jutarnje i dnevne temperature su samo neke od otežavajućih okolnosti. Upravo tada na scenu stupa umeće svake od nas da uklopi stil, funkcionalne komade, koji će nas grejati kada pođemo na posao, a u kojima se nećemo preznojavati oko podneva. Polećne jaknice, pogotovo one od mešavine vune, ove sezone su ultimativni modni saveznik jer pružaju elegantan spoj udobnosti i stila.

Na ulicama Beograda, u našoj street style patroli, sreli smo nekoliko impresivnih izdanja koja dokazuju da je ova jaknica centralni komad u prolećnom garderoberu većine naših sugrađanki. Devojke koje smo sreli u Beogradu znale su kako da nose ovaj komad na različite načine, od kežual do šik i seksi večernjih kombinacija. Jedan od najučestalijih načina na koje devojke nose ovu jaknu je uz džins i patike ili čizme, što stvara opuštene prolećne autfite za šetnje po gradu.

Što se tiče samog dezena i modela jakne, videli smo različite varijante ovog komada, od klasičnih jednobojnih, kratkih ili dugačkih, do kariranih ili onih koji se ističu zlatnim dugmićima.

Mogu se lako  prilagoditi različitim stilovima i prilikama, za formalnije prilike ih možete upariti sa suknjama ili pantalonama visokog struka i elegantnim cipelama na štiklu. S druge strane, za opuštenije trenutke, jaknice od mešavine vune izgledaju sjajno kada se nose preko pamučnih haljina ili trenerki, stvarajući kul i kežual look koji je savršen za svakodnevna dešavanja.

Uz malo kreativnosti i eksperimentisanja, ovi komadi se mogu lako uključiti u kombinacije od jutra do večeri, čineći ih apsolutnim must-have komadima za proleće 2024.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs
Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram